Äldre igen

torsdag, april 26, 2018

Ojojoj här såg det eljest ut motför sist.. Hmm har för mkt skallebank för att kunna sätta mig in i detaljer just nu..

Sidan låg ju nere ett tag och så hokuspokus är det helt ny version och totalt annorlunda här i backend tror jag det heter..

Hursomhaver har jag fyllt 58 år från 100 idag och det har varit både trevligt och kaosyragiskt.

Tack fina gulliga underbara för alla gratulationer.. Tack för smarrig lunch, underbara blommor, grattishälsningar och för att jag får leva vidare förhoppningsvis ett par födelsedagar till.

Barna bakade mig jordens godisfylldaste kaloribomb till tårta och finaste fina jag fick i presentbok va ett egendesignat barnpärlhalsband. Sen skämdes jag bort med en superfin ryggsäck och en mammamugg. Då jag kom till förskolan stod fröknarna i givakt och sjöng så jag blev både rörd och generad och sen har jag bränt alla pengar jag hade på barnkläder på Lidl.

Har varit tjafs järnet om å bada och tvätta håret här ikväll.. Migränen har pulserat i ett par hemska timmar och ojojoj känner mig rejält opiggelin

Men så kom en jätteglädjande peppbukett såå fin från dom där så underbaraste raringarna och då värmde det i hjärteroten.

Pappan här i huset är tokless på mig och man kan riktigt se föraktet blixtra till. Kan inte gå in på detaljer men jag är heeeeelt under isen känns det som.

Nickade till och såg framför mig i drömmen hur mammaoch pappa dukat opp till våffelkalas för min skull och.. Nä jag bara grinar och grinar mitt i detta skitnuet.

Må morgondagen kännas ljusare och bättre. Om en vecka ska jag få ultraljuda min häl. Det känns ändå bra mitt i allt kaos..

Kram å tack finaste underbaringar och förlåt att jag inte är som jag borde.

Kommentera