Vaccinationsångest

tisdag, oktober 18, 2016

Ska egentligen iväg och vaccinera lilltjejen idag. Vet inte hur jag ska göra. Mardrömmen nyss var den otäckaste någonsin. Vaknade av att jag tokgrät och ångestskrek.

Är det ett tecken och en varning någonstansifrån?

Trycket i mitt bröst här där jag ligger jämte min sovande guldklimp går inte beskriva.

Försöker somna om men grabbar istället telefonen med den alltmer spruckna skärmen och googlar mig fram till information från fysiskt äkta riktiga föräldrar. Mår illa. Svettas.

Måste nog dra i nödbromsen och tänka igenom detta ett varv till. Eller så går vi bara dit och får det avklarat.

Är ju risker åt båda hållen.

Vet att jag ältar och harvar på igen men barnen är ju så otroligt värdefulla och viktiga för mig.

Kan jag skydda dom mot något ont så..

Pappan borde ju vakna snart. Fast iofs han skjuter ju ändå över beslutet på mig.. Vet redan vad han kommer säga. Betänk sen om, gudbevaremigväl, det skulle bli nåt oavsett hur jag väljer att göra, nä men då är det jag som är syndabock och hundhuvudsbärarinnan.

Är lite väl mörka, tunga, jobbiga krafter inom mig just nu. Vart tog det ljuda, positiva, vackra, självklara och braiga vägen?

Pmi

Positiv mental inställning

Det är ju däråt jag borde försöka navigera mig.

Sovit endast 2 timmar inatt. Känner mig darrigt slutkörd.

Nä det hår går inte

*gråter*

One Comment

  1. TB skriver:

    För mig är det absolut självklart att vaccinera mina barn. Det är inte för inte som vi idag slipper sjukdomar som tidigare dödade och allvarligt skadade barn (polio, mässling, etc, etc).

    Att lyssna på ”fysiskt riktiga föräldrar”, vad betyder det egentligen? Skrockfulla, ovetenskapliga faktaförnekare so?m blandar pseudovetenskap med lögner? Dagens faktahatande klimat, där varje människa tycks ha sin egen ”teori” om hur saker och ting hänger ihop och där man helt och hållet vägrar att ta in vetenskapliga fakta är riktigt sorgligt.

    Hoppas du tog dig samman och vaccinerade din lilltjej.

Kommentera