4-årskalas

lördag, oktober 1, 2016

Tårtan sparade vi till lite senare. Blev en rosaglaserad strösselströsslad kanelbulle med flagga och ljus i som ställdes iordning innan den obligatoriska födelsedagsväckningen.

Jag bar sängbrickan och tog täten..

Hon sov verkligen när vi klev in på hennes rum med sång, ballonger och paket. Här är hon jättenyvaken och lite småchockeförvånad.

Jättefina presenter fick hon. Bland annat:

En ny fin Maileg med hängöron och extrakläder samt galgar till. Dessa kom från min yngsta storasyster. Hon har sedan innan fått några andra samt diverse möbler som hör därtill.

Stämplar och pysselböcker

Lego och klistermärkesbok och massa annat smått och gott som inte fastnat på foto.

Lillasyster fick en stor pippimjukisdocka jag köpt från loppis men nä, ballongen va kuligast.

Sen kom plötsligt min väninna med barn på samma förskola med present även från hennes tjejer. Det var teckningar, hårspännen, en fiiiin prinsesspenna, skosmycken och flera små ringar med Skönheten och Odjuret på. Oj oj oj va glad hon blev. Hon som äääälskar odjuret mest av allt just nu.

Återkommer lite senare med fortsättning på dagen. Har precis kommit ur nattlinnet och in i en fin svart/grön klänning. Har dagen till ära på mig svarta mönstrade nylonstrumpor. Känns så lyxigt mot benen..

Nä nu ska jag förbereda lunch alternativt korv med bröd, sen tårta, lekar och fiskdamm.

Inget barnkalas alltså utan det är farmor, farfar och farbror som är här på besök.

Har frågat tusentals gånger men näe hon vill verkligen inte bjuda hem en massa barn och det är ju faktiskt hon som bestämmer iaf i den frågan. Nästa år däremot då järnspikar..

Återkommer med bild på fiiiina tårtan sen.

Ha er alla en ljuvlig lördag sålänge.

Kram

Kommentera