Morgonfirande..

söndag, maj 20, 2012

Vaknade tidigt, innan klockan 5.. Jycken han sov fortfarande tungt nere på sin plats med huvudet sitt skönt lutad mot hans lurviga favoritkudde. Smög mig bort till kylskåpet och slevade sedan upp ett paket kalvsylta på min allra finaste tallrik. Sen kröp jag mig upp nära honom och väckte han med en riktig Snövitepuss ;) Yrvaken och sådär makalöst söt som bara han kan vara i ett nyvaket tillstånd tittade han förvånat upp mot mig med sina bruna vackra ögon.. Trodde väl såklart att han fortfarande drömde Ha ha ha

Drog då igång och sjöng nåt som jag aldrig tidigare i hela mitt liv har känt att texten inte räcker till till..

”Ja må han leva, ja må han leeeeva, ja må han leva uti hundrade år..”

Men hallå där han fyller ju en bra bit över hundra.. och inte är han då än så skröplig att han behöver bli kringkörd på nån skottkärra heller så nä det blev lite annan text där mot slutet vill jag lova. Lite snabbt spontanändrad och med ett stort skratt som avslutning men tror i.o.f.s inte att han brydde sig så jättemycket för allt han var intresserad av var det ätbara som han glupskt satte i sig. Sen fick jag en rätt äckelsmakande puss direkt efter. Därefter tog vi oss en lång runda och gick precis exakt dit han ville gå.. Efter en kvart verkade han självmant nöjd och gick hemåt igen. Sen drack han lite vatten innan han gick och la sig PÅ SOFFAN minsann men har man födelsedag så har man..

Nu ligger han här jämte mig och verkar nöjdare än nöjdast och är han nöjd så är jag detsamma.

Älskade lilla vovvehjärtat mitt. Åh va många fina minnen jag har kvarsparade närmast mitt hjärta som innehåller dig och mig tillsammans.

Siktar in mig på att få till massa fler.

PUSS!

 

One Comment

  1. Micke skriver:

    Hej rara Du!
    Det här temat passar din blogg perfekt.
    Här är orden det viktiga, och det passar perfekt till dina fina texter.
    Stora kramar.

Kommentera