Nu har jag lagt min näsa i blöt..

onsdag, december 12, 2012

Katrin Zytomierska, vet ni vem hon är? En gång i tiden en rätt okänd brud som under dryga året var  gift med dåtidens super-provokativbloggare Alex Schulman.

Bilden lånad från Finestlight

Deras äktenskap blev inte särskilt långlivat men hon har fortsatt hålla sig kvar i rampljuset. Hon har mången gång uttalat sig en aning provokativt och därmed fått publicitet i mängder som i sin tur riktat fokus i massor mot hennes blogg och person. Senaste stora stormen hon rev igång var den när hon ärligt uttryckte sina egna åsikter hon spontant kände vid anblicken av en stor gymkedjas reklamannons. Hips vips kunde hon inte längre blogga vidare på den portal hon varit förankrad vid under massa herrans år och nu har hon istället dratt igång en helt egen sida i helt eget namn. Inte bara det, hon har även skrivit böcker och snurrat igång en LCHF-klubb  via nätet med webbshop och viktminskningsprogram osv.. En sann entreprenörsbrud är vad hon är.

Tillsammans med den tokblonderade glasögonprydde kändisfotografen Bingo Rimer har hon en son som heter Ringo och  då och då allt sedan bröllopet stod mellan henne och den långe Schulmanen så har jag besökt hennes blogg för att kolla av lite vad som händer.

Ibland skrattar man högt, för skön humor har hon som få. Men ibland blir man också lite förbannad på henne. Tror dock att hon skriver en del med flit bara för att reta upp oss läsare sådär så vi håller oss kvar. Hon är en fena på det..

Idag lyckades hon t.o.m få mig att lämna en kommentar på ett inlägg. DET go vänner, det är INTE ofta.

Det är såhär, hon har en del riktiga  bittergökar som följer hennes blogg som anmäler henne och verkligen ibland går tokbananas i hennes kommentarsfält. Om det är av avundsjuka dom försöker sätta käppar i hennes hjul eller om det är något annat vette fåglarna men idag möttes man av ett rätt kaxig ”nu skriver jag er på näsan minsann”-inlägg

Fast.. När man läser dokumentet hon lagt in bild på, där det står att Miljöförvaltningen granskat  på adressen där hennes nyöppnade butik ligger och att den fått godkänt att hålla på med det den håller på med. MEN till saken hör att hon i inlägg efter inlägg deklarerat ut att hon stått hemma i sitt egna kök och rostat musli långt in på småtimmarna ibland och där har hon även bakat sånt som hon sen säljer i butiken och det är där jag reagerar igång även jag..

Om hon nu tillreder sådant hon sedan säljer vidare, ja när hon dessutom i offentlighetens ljus så som ju hennes blogg kan betraktas att vara, att hon där berättar att hon lagat iordning grejjer hon sedan säljer hemma. Ja men visst kan det innebära att det plötsligt plingar på dörren där och att någon ny en kommer in och tar bakterieprover å sånt?!

Eller är jag helt ute och cyklar nu? Kan ju inte exakt hur det fungerar men.. skulle iaf logiskt sett tro och gissa att det borde vara något sådant..

Hursom vill du läsa hela hennes inlägg med egna ögon och själv skapa dig en egen uppfattning ja men  klicka då här…

Jag både gillar och ogillar denna tjej. Tycker hon är häftig när det gäller entreprenörsandan men ibland trampar hon lite hårt på andras tår utan att kanske tänka på hur det kan tänkas kännas inuti de människorna.. Sen det här LCHF-andet det står mig nästan upp i halsen.. Säkert jättebra å ta till för å gå ner i vikt men i långa loppet vette fåglarna om det kan vara så hälsosamt..  Det är väl sånt vi får veta så småningom.

Låter du dig provoceras igång ibland?

 

One Comment

  1. Hannah skriver:

    Utifrån det jag har sett av Katrin Zytomierska verkar hon inte vara den mest sympatiska personen. Däremot har hon säkert bra affärsidéer, men hon är nog inte den som jag skulle umgås med på fritiden. Jag tycker att hon framstår som ganska otrevlig och gör sig känd på andras bekostnad – men återigen vet jag inte mycket om henne. Mina personliga svenska favoritkändisar är Jonas Gardell och Lars Winnerbäck.

Kommentera