Kramad från andra sidan….

måndag, oktober 19, 2015

Känner mig både tårögd och varm i hjärtat. Minns inte ens när kortet här kom. Ser på stämpeln att det kom sista gången hon levde då jag fyller år… Jag läste det väl lite snabbt bara där och då och stoppade undan det sen.. Födelsedagen året efter där så var jag själv mamma och precis en vecka tidigare hade jag varit med och begravt avsändaren av detta fina kort..

Tänka sig sen kom det fram igen just idag igen av alla tänkbara dagar, då jag behövde kramen eller faktiskt kramarna från mamma min som allra allra mest.. Otroligt på ett sätt.. Tack fina bästa sååå saknade änglamamma. Vilket otroligt fint kort du valde ut, köpte, skrev på och sen skickade till just mig!!

Såhär ser kortet ut.. Utanpå

Min mamma var inte den som skrev speciellt mycket i korten även om det fanns massor med plats för många många ord. Min mor gjorde inte heller alltid sådär som vi alla andra gör. Titta själva här vilken sida hon valde att sätta sina ord på..

Gulliga mamma.. Hon fick ju en stroke några år före hon somnade in för gott och via den drabbades hon även av afasi sen blev det också supersvårt att skriva men hon försökte ibland ändå och dagar som idag är jag såååå enormt tacksam och glad över det.

Hon fattas mej..det gör hon verkligen. Åh va jag avundas er med mammorna era kvar i livet. Va rädd om dom..

Kommentera