Äntligen mindes jag vilken låt jag gått å nynnat på i två månader! Det är = GLÄDJE!

lördag, maj 19, 2012

Egentligen är det ju inte alls ett dugg konstigt att gamla låtar från förr i tiden plötsligt kommer krypande.

Inte sådär glasklara och exakta utan små delsegment från lite här och var i trudilutten. Sen försöker man minnas hur refrängen gick men nä..

Ha ha då när jag inte kommer på ens den försöker jag förtränga bort och sluta tänka överhuvudtaget på låteländet men då blir den än mer förföljande. Sen hips vips när man minst anar det så KOMMER ORDEN i RÄTT FÖLJD forsandes ut genom munnen då, då järnspikar gäller det att illa kvickt, ja snabbare än blixten endera googla eller skriva ner det man precis kom ihåg. Ty lika fort som minnet tittar fram är det borta igen..

Iallefall hos mig.

 

NU, idag här nyss kom jag så ÄNTLIGEN tillslut ihåg låten som jag och mamma spelade ofta på det där syrransändna kassettbandet där på den gamla goda tiden när vi gled kring i den roströda Saaben med det raffiga mjuka gosiga leopardmönster/svarta bilklädseln i. Minns hur vi hängde upp en doftgran en gång just då den här låten spelades och FY SATAN vilken galet staaaark bubbelgumsdoft som då spreds kring i bilen. Ha ha både jag och mamma nös sen åkte rutorna ner och det blev till att vädra..

Vilka minnen.. Vilken ljuvlig tid..

”Tell me lies.. tell me sweet little lies..”

3 Comments

  1. Bjarmer skriver:

    Du min kära,,,,VAR ÄR TRE KRONOR:::NU SKA BÖRJA …hi hi hii ..vet du vad ?

  2. Bjarmer skriver:

    Satans MALKIN…men vet du att Forsberg är inte det störst i svenka isen…nej..nej den största kommer från Kainulasjärvi…han med flitskalle ..han tror sej vara svensk men nej han ÄR BJARMER

  3. Jögga skriver:

    Riktigt bra låt! :-)

Kommentera