En av sveriges vackraste kvinnor har blivit ängel

tisdag, mars 1, 2016

 

Trodde inte det var sant imorse när sambon berättade. Hon var ju så rackarns ung… Josefin Nilsson med de vackra kindbenen och strålande ögonen. Med det underbart fina leendet och den charmiga dialekten för att inte tala om den sanslöst härliga rösten som nu alltså har tystat.. Har sedan jag första gången såg ett TV-uppträdande med Ainbusk singers och deras ”Jag mötte Lassie” (måste ju vara typ tusen år sedan nu) tyckt väldigt väldigt bra om henne. Sen hennes rolltolkning mot Björn Kjellman i filmen Adam och Eva den glömmer man ju aldrig..

Minns att hon satt i baksätet när Micke Persbrandt var ute och fyllekörde men tack och lov så åkte han ju fast. Tänk om han skadat nåt. Huvva..

Sen har man ju förstås med jämna intervaller hört att hon mått dåligt i omgångar och lite så men det gör vi väl alla i perioder. För inte så länge sedan hörde  jag att hon och den pianospelande syrran drog fulla hus med en härlig show som kanske skulle sättas upp här i Stockholm..  Inte för att jag skulle pallra mig iväg för att se den men om den visats på TV sen så hade jag nog valt att titta.

Sen levde hon under ett par år i ett stormigt förhållande med han Örjan, Tildes pappa. Han slog henne visst och dömdes även för detta till först fängelse som sen omvandlades till villkorligt och böter. Jävla svin till karl.. Dom råkade visst på varann på nattklubben Riche och då hotade han henne till livet igen. Såklart sånt sätter spår. Åh varför hamnade hon i hans klor..

Kunde inte låta bli att googla detta karlskrälle lite när jag ändå satt vid en dator och snacka om att jag fick mig en smärre chock.. Att han har Tilde med hon Ewa Fröling var väl ingen nyhet direkt men att han dessutom har en son med tokvackra Lena Ohlin samt ytterligare en liten grabb med toksnygga huvudrollstjejen i kultrullen P.s Sista sommaren det visste då inte jag. Alla dessa relationer är dock slut sedan länge och nu har han visst ihop det med en tjej som är 2 år yngre än sin egen dotter.. Alltså kom igen. Jo jag såg också stjärnorna på Slottet men där lyckades han kamouflera sig riktigt jäkla duktigt även om man ser i ögonen på honom att han inte är någon speciellt snäll människa. Själen lyser igenom på nåt vis och JA jag dömer utan att känna honom det minsta. Domen där mot stackars Josefin säger mer än allt tycker jag.. BLÄ dumma han!!!

Så sorgligt.  Så himlade sorgligt. Hon blev ju heller aldrig mamma som hon nog innerst inne såklart ville men som hon själv uttryckte det i en Expressenintervju här , ” det har aldrig känts hundra procent rätt.” Tror kanske hon hade mått bättre om hon trots allt vågat sig på det steget. Jag mår mycket bättre sen barna kom in i mitt liv och nu när dom väl existerar och finns här så vill jag för allt i världen absolut INTE vara utan dom..

Himlen är alltså vad det verkar ytterligare en vacker ängel rikare. En såndär finsjungande ängel dessutom.

Du vackra mångtalangfulla kvinna  VILA nu i frid!

 

Kommentera