27 år sedan..

tisdag, juli 9, 2013

När min älskade mamma gick bort där sent på påskaftonskvällen och då åter fick träffa pappa.. då hade det gått 27 långa år sedan dess att dom sist sågs..

Det är = VÄLDIGT LÅNG TID

Måste ha pirrat rejält i magarna deras inför det mötet..  Hur togs hon emot? Med en stor varm kärleksfull kram såklart

Tror nog pappa skämdes en del.. Med all rätt..

Hon har varit så besviken, arg,frustrerad och ledsen på honom för vad han gjorde.

Men det är glömt nu..

Dom har en himla massa å catha-up

Ja, han har ju som man mången gång känt i magen följt med däroppifrån i allt som skett och varit men ÄNTLIGEN får dom möjlighet att summera, prata igenom och DELA livet och alla händelser och så – IGEN

TJUGOSJU ÅR SEDAN.. Det är många dagar.. Nästan TIOTUSEN stycken.. Nja, nä men något mindre men NÄSTAN

Hur gammal är man sen när man dött? Typ någonstans i mitten av livet skulle jag tro. Fortfarande ung men inte barn, inte gammal utan yngre medelåldern..  Tror oavsett hur gammal man är sen när man dör så SLUNGAS man på nåt vis tillbaka i ålder för att sen hamna där någonstans…

Men dom som dör riktigt unga då.. Dom som bara är barn.. Som aldrig hann få bli vuxna.. En del hann ju  inte ens bli ungdomar.. Hur gamla är dom då där på andra sidan..

Åååh nä jag vet inte.. Det är svårt det där..

Men något måste det väl ändå finnas.. Det kan ju inte bara ta slut. Jag lever i vart fall i den tron att man åter får träffa alla dom man tyckt om.. Dom andra slipper man såklart.. Men hur är det då om jag tyckte om nån som inte tyckte om mig fast jag kanske trott det.. Träffas man då? Nja, eller kanske… Sånt återstår att se – OM LÄNGE LÄNGE

Nu ska jag nattstäda.. För imorgon kommer dom och jag latade mig lite väl mkt här ikväll efter den där halva pizzan som mättade lite för mycket. Men god var den. Oj oj oj.. Lötsjöns Pizzeria i Sundbyberg dom vet vad dom gör, om jag skriver så ;)

27 år.. Det är lång tid..

Det är ungefär så lång tid det tog för mig att upptäcka vilket fenomenalt städredskap DAMMVIPPAN är.. Ni vet en såndär på långt skaft.

Helt makalöst perfekt till å dra fram skit som hamnat under soffan… Eller ner bakom toalettstolen, under tvättmaskinen, väggar.. Herregud… Tror att jag aldrig tidigare någonsin i hela mitt liv kommit på tanken att städa väggarna men oj så dom dammsamlar i ett badrum där man tvättar och fejjar rätt mkt. HÄRLIGT när det blir sådär rent och fint igen! Desto TRISTARE när det lika fort dammar på igen. Blir så då man har öppet fönstret för å släppa in lite ny fräsch luft efter att man duschat å så.. Ja vi har ju en såndär automatisk fläkt som drar igång också men för å hjälpa den lite på traven och för själva ventilationens skull så.. ja så är det bra å göra så..

Fast man får ju damma ett varv till sen förstås..

Just nu ÄLSKAR jag alltså min dammvippa. Ett städredskap jag knappt använde innan men som nu, åååh verkligen får jobba ikapp alla de år den fått lata sig å ha semester där bland städredskapen mina.

KRAM och inatt som sagt går mina tankar lite extra där till mina föräldrar. Mina älskade föräldrar som hade den goda smaken att göra just mig ;)

 

 

 

2 Comments

  1. Hannah skriver:

    Du har en fantastiskt kreativ förmåga i ditt bloggskrivande. Det märks att du besitter berättarkonsten, eftersom du på ett inlevelsefullt och nyskapande sätt kan ge uttryck för dina tankar. Din blogg har inspirerat mig på många sätt.

  2. rakapuckar skriver:

    Hannah: åh va du är då rar å gullig, tusen tack för dina värmande ord.. Fast måste ju erkänna att du bloggat om mig med hästlängder för flera år sedan vad gäller att hålla struktur och seriositet i dina inlägg. Mina är mer hopsvamlade i stunden som är.. DU är den som besitter en helt makalös berättarkonst! GRATTIS!! Kram från mig och lillan

Kommentera