rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

När man nästan börjar tro på nåt..

on 31 juli 2017

Min obadkrukiga dotter tar chansen till dopp närhelst den chansen ges, men badkarsbaderi är däremot inget hon frivilligt ger sig i kast med utan tjat.

Just denna badplats hittade vi till av en ren slump. Vi såg en skylt. Spontanvände och tog barnas baddräkter i väskan och började sen att gå… och gå… Den dryga 1,5 kilometern kändes som 5 då jag bar minstingen i famnen större delen. Efter halva vägen passerade vi ett fint stort ställe invid vattnet med magisk utsikt.”Här skulle man bo” sa jag sen knata vi oss vidare. Vi passerade ett vindsurfingdtälle på vänster sida och sen.. ett par hundra meter efteråt dök så strandrackaren opp!

Solen sken dock med sin frånvaro (stört att man säger just så) större delen av vårt timslånga besök där. Lillasyster är som sagt inte likabadgalen hon (tackomolovom) för hon är busig, vild och sjukt snabb så då hade man tvingats jaga runt å doppa sig stup i minut själv också vilket man ju gärna inte vill..


Här ses hon spana mot mackätande syrran som laddar ny energi för att orka bada mer..

Erstaviksbadet hette stället om ni är sugna på en spontanutlykt. Vattnet va lagunblågrönt då solen sken. Parkeringen gratis. Folk man mötte trevliga (fast dom byts förmodligen ut flera gånger dagligen hihi) och innan eller efter kan man brumma runt och kolla in fina husen runt självaste Solsidan.

Jo just det, artikeln jag råka hamna på idag. Att den bland annat innehöll bild över stället, Erstaviks kvarn, som jag blott för två ynka dar sen stod och avundades en gnutta,nä det är ju jättemärkligt men småkul..

Dock känns det ju som att det vilar onda energier över stället med tanke på hur arvskiftet runtomdärikring gick till.

Läs själva om ni är nyfikna. Rätt intressant kan jag tycka:
http://www.expressen.se/dinapengar/adelsmannen-gjorde-syskonen-arvlosa–mot-pappans-vilja/


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *