Ååååååh tröttmössa deluxe

lördag, november 23, 2019

Känslan när man gör sig till och ska baka bullar tillsammans med barnen. Man rör ihop ingredienser och sätter en finfin deg med extra kardemumma i sig.. . låter denna jäsa och börjar förbereda fyllningen bara det att man råkar ta chilipeppar istället för kanel.. grrr.. Burkjävlarna har av nån jädra anledning bytt plats å inte läser väl jag så noga på burkjäkeln.. Upptäcker detta.. FÖRSENT!! Ååååh 

F.r.o.m NU denna dag kommer jag gladeligen låta barnen provsmaka genom hela processen då slipper man.. ja.. 

Åååh.. Varför i hela fridens namn var mina föräldrar tvugns å va syskon för!?!? Jaha värre har hänt..

Typ detta: 

Har en bråkande tand, den som rotfylldes för mindre än ett år sen efter att bakterier kommit ner och in under den vanliga lilla fyllningen där, ddn tandens tandbit bredvid själva lagningen på skälvs insidan mot tandköttet till har nu spruckit loss så på torsdag kväll blir jag  hos tandläkaren garanterat skinnad på barnens julklappspengar.. Tur jag förhandlat en del rätt braigt på loppis åt dom tidigare under året..

Förkylningen då? Ja alltså snoret finns kvar. Kopiösa volymer.. Har säkert snutit ur mig kanske 15 sopsäckar.. Känner mig inte helt frisk ännoch nån träning är det inte tal om – tyvärr. Detta då halsen svider..

Men en kämpar på.. som di säger negerat söderöver..

Nu ska jag iaf fortsätta fixa med bullsats nummer två så håll gärna tummarna att kidsen får ätbara bullar senare ikväll nångång.

Dom med chilipeppar är iofs nåt man borde servera till sådsnadär gottegrisar ni vet som egentligen borde avstå. Dom vars magar döljer fötterna där nere nånstans. 

Vidare så börjar jag komma till en och annan insikt vad gäller mig själv.. Tragisk är jag så det förslår men bra ändå ibland.

Tack att ni finns❤️

Kommentera