Älskade Berit och Håkan

lördag, oktober 22, 2016

Tusen tusen TACK!!!

Först och främst stort gigantiskt supergrattis till pensioneringen! Hoppas det känns skönt och bra och inte att du blir rastlös arbetstillbakalängtande igen. Njut av mer tid tillsammans med alla du älskar och tid ute i naturen så skiftande och magisk.

Sen..oj oj oj vilket fantastiskt paket till småflickorn!!! Dom var i jordens lyckorus hela gårkvällen vill jag lova och båda hade supersvårt att få ro i sina uppspeedade små kroppar. De små söta plastutklädningsskorna åkte direkt på och herrejisses vilket klippklappetrippande.. Blev storbråk om vilken av fina filmerna som först skulle ses på så det blev 10 min här och där alldeles upphackat och osammanhängande men huvudsaken dom var nöjda. Spel memory spelade vi parallellt och minstingen som inte riktigt förstod hon fuskade mest hela tiden till storasysters förtret.

Var ju inte lördag heller och godisdag men vi.. Ja vi kunde inte motstå frestelsen och jisses vilka goda frostchokladkulor!!

Sen såpbubblorna.. Oj oj oj såååå kul speciellt när töserna kom på att dom skulle bombarderingsblåsa från två olika håll med nån meters mellanrum sådär så att bubblorna krockade ihop i luften.

Därefter suddade och ritade vi och storasyster skrev bokstäver hullerombuller i lilla blocket där och ja, jo det var påtok för mycket och alldeles för fint!!!

Tack tack tack snäääälla gulliga ni

Grät en skvätt där jag satt med dom och lekte med alltihop på samma gång. Grinade över hur otroligt godhjärtade generösa fina människor ni 2 är.. Över hur ni överraskar mig så otroligt alldeles oftast också i stunder när hela jag är så inombordsledsen och ja, har det tuffare än jag låter påskina utåt eller här via bloggen.

Tack alltså återigen från den djupaste lilla vrån i mitt hjärta!

Kommentera