Årets Loppipåse 2014 – Lekmer i Barkarby

måndag, oktober 27, 2014

Det var med lite pirr i magen vi begav oss till Lekmer i Barkarby igår. Den ack så populära braprisiga webbutiken har visst öppnat upp en fysisk butik därute och det var toppenkul att få se några av mina datorinspanade produkter jag suktat efter – ”In real life” som det så tjusigt heter..  Bland annat den tidigare omnämda filten jag nu under ett tag fnurlat på om jag ska beeställa till kommande bebben i magen min.. Vet ju inte hur ni fungerar men själv gillar jag ju att klämma och känna på materialsorter och så innan jag slår till. Speciellt när tygstycket i fråga ska ligga virat närmast någon så nytt och skört som faktiskt huden känns att vara på en alldeles alldeles nyfödd liten rackare.. Tyvärr fanns inte den rosa färgen hemma men snälla kvinnan som expidierade mig lovade beställa hem en och det är jag så evinnerligt tacksam för..

Men nu över till det jag började detta inlägg om nämligen ÅRETS upplaga av den otroligt populära Loppipåsen full i varuprover och annat skoj!

Kön fram till själva utlämningsdisken dit man skulle gå för att hämta ut sitt exemplar mot uppvisandet av ett bekräftelse-sms från Loppi var alldeles precis lagom lång. De käcka, gulliga och trevliga tjejerna bak disken jobbade på snabbt och effektivt och även om själva ytterhöljespåsen så praktisk och fin (den är i material av samma typ som Ikeapåsen)  tyvärr hade tagit slut och ersatts av en enklare vanlig plastpåsevariant så var innehållet desto kuligare. Ja men, se själva:

  • En fin röd BPA-free spillfri mugg från Bambino
  • En grön smarrig Klämmis från Coops egna änglamarkssortiment
  • En provpåseVanish vitspeciella lyxtvättmedel
  • En första sugnapp från Philips avent  (kommer troligen, om det går att strunta helt i napp för kommande bebbe också)
  • Ett varuprov från Löfbergs lila på 6-8 koppar kaffe ”Magnifika” som påstås ska ha en subtil doft av vanilj
  • Gratis prover på trosskydd från Tena att prova när bebisen väl är ute.
  • En fräsig kombinerad bitring med en del vattenfylld och samtidigt skallra från MAM
  • Världens minsta gottepåse till oss föräldrar att slåss om från Malaco innehållande Viva calambria sötlakritsEn
  • Tidskriften Loppimagasin innehållande massa trevlig läsning samt kuponger på flera siduppslag.

Det var det. Sen fick man skriva upp sig på en lista så skulle man så småningom bli kontaktad om man då ville hämta ut, i samma butik då, den där supertåliga jättepraktiska orginalpåsen från just Lopi som man mer än gärna packar barngrejjor i. Hoppas den kommer in rätt snabbt så att man kan grabba den i samma veva sen som vi ändå ska brumma oss dit för den där fiiiiiina filten vi beställt.

Om jag är nöjd med innehållet? Om!

 

Kommentera