Attsickarns ocksååå

fredag, januari 12, 2018

Fiskdammskynket från min egen barndom hängs alltid upp med häftstift och senast det va barnkalas här lyckades ett av dessa små rackare hamna på vift… tills imorse då jag med ett hårt stampsteg pressade in stifteländet så djupt det kunde nå..

Frågan är ska man dra ut saaaaakta och försiktigt eller med ett snabbt och bestämt ryck?!!

Idiotjag kom på mitt när jag höll på att detta måste jag fota kvar så jag haltade mig uppför trappen, letade rätt på mobilen och precis då jag tryckte av denna bild började det ila och dunka järnet av smärta i foten..

Tillslut fick jag tackgodegud väck häftstiftet och Jäklarns va blodet sprutade.

Typiskt och va klantigt av mig att lyckas med detta JUST NY det är ju nämligen imorgon jag och storflickan min ska på premiär-första-gångs-tillfället av hästkursen.

Pirrigt värre kommer knappt ihåg ett jota från min väldigt hästtokiga barndom men kommer iaf ihåg några små specialtermer såsom mankhöjd, bläs, vallack, hovkrats, rykta osv

Ska iaf bli roligt att hon får börja sin första riktiga aktivitet som kanske kan bli en trevlig hobby. Nu ska jag bara leta fatt på ett par snygga begagnade prisvärda svarta ridstövlar i storlek 30-31-32 nånstans. Ja inte tills imorgon men framöver här..

Håller på och griljerar ytterligare en sista skinkrackare. Är ju verkligen sååå sjukt gott. Vet att det är taskigt och äta massa kött och att man ska tänka mer på djuren och naturen men..

Ha er nu en ljuvlig fredagskväll fina ni.

kram

Kommentera