Bästa Villa Baratta

måndag, januari 1, 2018

Var det idag man skulle börja träna, hålla diet, bli en bättre medmänniska, lära sig ett nytt språk, börja äta enbart ekologiskt, ha mer tålamod, aldrig låta tvättkorgen bli mer fylld än till Max en tredjedel från golvet sett?

Sluta röka, snusa, dricka promilledryck och lägga av med kaffe kan jag ju inte göra eftersom jag ju aldrig börjat med sånt men godis.. ja det kanske jag birde trappa ner på.

Nyårslöften har aldrig varit min melodi eftersom jag ändå aldrig förmår hålla sådana och därför då skulle bli så nedrans besviken på mig själv så därför så..

Nä ska bara försöka må lite bättre, få det lite mer ordnat både inuti och utanför samt komma ihåg att oftare ha medling anteckningsblock och penna då jag annars glömmer bort allt det braiga jag borde minnas vidare till sen.

Sen ska jag försöka blogga lite mer frekventare om det nu fortfarande finns några kvar som kan tänkas vilja läsa mitt strunt.

Sen fira,ja just det jag ska börja hitta sånt som förtjänar att bli lite firat för det tycker jag är kul att hålla på med.

Om ni undrar över detta inläggs rubrik så var det nåt min yngsta dotter plötsligt och som från ingenstans kläckte ur sig och dom orden har typ tokfastnat och upprepas hos oss alla om och om igen just idag haha

Har du där nåt nyårslöfte?

Kommentera