Det kom lite väl nära helt plötsligt..

lördag, april 8, 2017

I ärlighetens namn var det väl ganska väntat. Ingen visste var, när eller hur utan bara att…

Det var en ljuvlig fredag rent vädermässigt igår. En ung tjej påväg mot att fylla tjugo, var ute och gick med sin hund när båda dom plötsligt brutalt blir överkörda med sådan kraft att deras båda kroppar slits itu på en ögonblicks sekund.

Jag blir så ofantligt trött på hur nån dåre till jubelidiot kan förmå sig själv att göra så mot för honom helt okända människor som råkade befinna sig på helt fel plats vid just exakt den tidpunkten.

Fyra egna barn sägs han ha satt till denna vår värld. Fyra andras helt oskyldiga liv har han under gårdagen släckt. Hur hade han känt det om nån brutalt och iskallt hade manglat ner hans egen avkomma?

Ty dom som dog är ju också barn till någon, syster eller bror till några, vänner,arbets- eller skolkamrater till någon, partner, sambo och kanske själv förälder..

Nä fy fasen vad jag hoppas nån vakt nånstans råkar halka på ett nyskurat golv i närheten av denna idiot sådär så att kniven”bara råkar” glida in där snett genom ljumsken på’n och uppåt exakt därvia så att han i resten av sitt liv svimmar av smärtan som blir varenda gång han ska till å kissa.

Otroligt ändå att det inte blev fler skadade och döda än vad läget nu verkar vara. Platsen är ju alltid rejält fylld med shoppingflanörer och.. Nä det här är åt helskotta.

Ingen aning hur ofta jag gått där förbi Buttericks och allt runtdärikring vad butikerna där nu heter. Sen det olusteliga i att barnens far var så otäckt väldigt nära men framförallt det extraolusteliga att han kunde gått där just exakt då om dom gått med väskan i fina vädret istället för att åka kommunalt den lilla korta biten där förbi..

Mitt hjärta blöder idag för alla offren.

Ingen direkt jättelust att pallra mig ut från trygga huset idag om jag skriver så men har ju lovat barnen en speciell sak och livet måste ju gå vidare..

2 Comments

  1. Micke skriver:

    Jag håller med, det är otäckt.

  2. Hannah skriver:

    Helt fruktansvärt. Tur att det gick bra för din sambo.

Kommentera