En gör så gott en kan..

onsdag, mars 25, 2020

För lite drygt en vecka sen fick jag samtal om att hämta hem minstingen. Hennes läppar var alldeles blå där på förskolan trots att dom varit inne en längre stund.. Happ.. Sen frös hon och småhostade och har inte alls  kännts  helt frisk. Blåmärken kom från ingenstans.. och sent igår snubbla stackarn och stukade foten så nu ska hon bäras mellan soffa och toalett och köksstol och toalett igen och säng och och och.. Så illa är det ju inte men tjorvade dit nån slags förband för att hon själv ska tro att det läker snabbare.. Storasyster har också hosta och idag fick jag en otroligt otäck kraftfull migränattack.. 

Utfodrade då båda barnen, slog sen igång en långfilm åt dom därefter proppade jag i mig alvedon och vilade en stund.  Blev bättre men inte helt bra..

Har iaf stålsatt mig och  gräddat våfflor såhär våffeldagen till ära.

Hittade även en burk hjortronsylt som jag helt hade glömt bort. Gud såå gott!!

Blir rejält mörkrädd när jag surfar mig in på nyhetssidor och läser om hur eländet i fråga på allvar nu börjat ta fart..  Iaf vad det verkar här i Stockholmsområdet. Värst drabbat är vad det påstås Kista och Spånga.. Hmm min dotters skola hör till Spånga.. DET känns ju inte sådär jättekul och lugnande om jag skriver så. Hur stort är då Spånga?  Hur mycket folk bor det där? Hmm måste googla..

Hur i helskotta kan dom sen dra in varannan buss här i 08-land i självaste rusningstrafiken?  Folk står ju som packade sillar.. Hur kan folk i dessa tider uppmuntras att visst åka iväg på skidutflykter till slalombacksområden javisst det är bra att vi rör på oss men nån måtta av förstånd är det ju bra om vi visar att vi har.. Herregud sjukvården gick ju redan på knäna innan detta Coroneri vaaaarför riskera smitta  så inutahelvitti många samtidigt?!?  När andra länder gör allt dom kan för att plana ut och ge vården en chans…  Då källarns gör vi trotsigt precis tvärtemot?!?

Är det för att samhället  hemligen vill att vi, Sverige ska gå i bräschen och först av alla uppnå immunitet?!? Okej om vi får offra ett okänt antal människor efter vägen bara vi blir först?!? Herregud jag får allt ondare i magen för varje dag som går.. 

Är vi på väg mot den s.k domedagen?  Är detta djurens revansch på oss människor för att vi äter opp dom?  

Gäller nog att inte tänka för mycket och snurrigt just nu utan fokusera på och försöka hålla sig själv och dom man älskar vid liv. Mina två underbart fina tokperfekta småtjejer herregud vad jag älskar dom. Dom kommer ju alltid minnas den här konstiga snurriga otäcka tiden.. Nu är dom ju själva aningens  småkrassliga och lätt trasiga men det är ju ingenting motför hur många många andra har det men vi allihop ska ta oss igenom även detta

Den här våren kommer tyvärr inte bli som man hade hoppats. Jaja.. Det Blir som det blir men ni som råkar läsa här.. LOVA att ni är rädda om er! . 

 

 

 

 

 

Kommentera