Fina fina Berit och Håkan har varit förbi här idag.

torsdag, november 8, 2012

Det är verkligen väldigt sällan man i livet springer på så genomgoda och underbara människor som dessa  2 är, vill jag lova..

Känner mig såhär i efterhand lite irriterad på mig själv att jag inte hade pallrat mig iväg och ordnat något fint till dom också men man blir lite instängd här i sin egna lilla bubbla nu i.o.m lillan som kommit..

Hursom så ringde Håkan mig igår då jag var ner i tvättstugan en sväng så självklart missade jag hans samtal. Dom hade varit iväg och vinkat av pojken sin som varit hemma över sommaren och nu flugit sig tillbaka till fjällan sin och hotellet han driver därborta på betydligt varmare breddgrader än vad det är här.. Dom skulle sen övernatta här i Tokholm och undrade om vi skulle ta och ses en sväng här idag.. Såklart jag ville det! Självfallet måste man ju ta chansen när den kommer att lillan ska få träffa så underbara människor som va dessa två är..

Ordnade så det fanns lite att fika, ja köpesfika blev det denna gång i form av Saffransklipp, italienska skorpor, pepparkakor och fryst men nu upptinad Prinsessetårta eftersom det ju kommit en ny liten prinsessa hit till denna världen för ett par veckor sedan och det är ju så härligt tycker iaf jag att det måste man ju fira så fort man får tillfälle till..

Borde ju såhär med facit i hand ha ordnat med hembakt men ååh jag har verkligen ingen kraft och ork till sånt så som läget är just nu. Sover på toook för lite typ nästan nada ingentingalls..

Hursom jag hann PRECIS byta blöja när det knackade på dörren. Men det är ju inte bara å byta speciellt inte när lilleskrutt fick för sig å kissa där på skötbordet när jag inte riktigt var med på noterna då jag själv samtidigt höll på och dra upp strumpbyxorna på mig själv så, ja såklart kläderna hon bar blev lite blöta så fort fort fram me en ny sparkdräkt. Rekordsnabbt hann jag snabbtvätta henne ren med ljummet vatten med några få droppar bebisolja i och sen badda torrt såklart..  Därefter på med den  USA-pappaköpta fina rosa mjuka dräkten av nåt finmärke sm jag inte riktigt kommer ihåg vilket det är.. Men på brösten är där broderat som en häst med en ryttare eller riddare eller va fanken det nu ser ut å föreställa.. Sen ett par rosa strumpor med hjärtan på därtill..

Sur hann hon bli, som ättika..  Men jo tillslut öppnade jag ju och där stod dom! Åhh ni skulle sett Berit hur himla fin i håret hon va idag och vilken ljuvligt underbar lila fräsig höstmurrig tröja hon hade på sig. VRÅLSNYGG jag lovar Er… Håkan är ju himla gullig han också såklart och även han hade på sig en snoffsig fin Gant-tröja minsann så jodå dom är inte bara fina människor där på insidan dessa två utan på utsidan också…

Å vet ni va sötnosarna hade med sig? Jo dels en fin fin fin jätteknoppig blomma till mig och inte vilken blomma som helst utan en såndär som jag faktisk fått från dom förut en gång men den hade jag ju såklart ihjäl men åååh nu har jag fått mig en ny och den ska jag vara desto räddare om!!  Hur tusan kunde dom minnas och komma ihåg hur kär jag blev i denna Adventskaktus (tror jag dom heter) när jag va hemma hos mig gamla Moster för några år sedan och då passade på att fota av den och sen hamnade den på denna min blogg minsann.. Det är mosters blomma ni ser upptill i detta inlägg..

Men inte bara jag fick present utan även lillan.. ååååååååh vilken ljuvlig djurisk liten dräkt med läcker liten tillhörande mössa. Ska prova den imorgon åååh i helt perfekt storlek dessutom. Kanske lite stor fast det blir ju bra å växa i. Så mkt som det här lilla matmonstret käkar så är hon snart så att hon fyller ut dräkten där perfekt! Jag ska fota så ni får se.. PROMISE!

Såklart skruttungen här börja vrida å kränga sig direkt där i min famn och sen såg jag tendenserna komma till å börja vråååla järnet men då la jag henne i Berits trygga famn å jisses va lugn och nöjd hon blev. Dom har ju lixom aldrig ens träffats men hon kände väl där inom sig att det va en suveränt bra människa hon hamnat hos så tjoff bara så somnade hon..

Ha ha HEEELT otroligt.. Sen när det såg ut å bli lite för tungt, ja hon väger ju en del.. lillan alltså så.. spände jag fast henne i Baby Björnen och gudsis va nöjd hon blev och jag också som fick händerna fria att fixa fram fikat.

Sen satt vi där och pratade om ditten och datten. Allt från förlossningar till färgkoder och allt däremellan.

Tiden fullkomligt sprang sin väg och hips vips var det dax för dom att pallra sig hemöver..

Jodå jag lover, det är rörigt härhemma nu iom flytten och så. Kartonger och högar me prylar, mest barngrejjer precis överallt men jo dom klagade inte alls, åh va dom är då för gooa minsann..

Hade ju inte handlat nån blomma till dom klantiga jag inte men det blev ju rätt snabbt påkommet det här med att vi skulle ses så jag skämdes ju lite där jag stod vid dörren och kramade dom hejdå fast jo julkalendrar med choklad i hade jag ordnat åt dom iaf.. varsin.. en lite blåare till rare Håkan och en med lite mer rött till goa Berit..

Sen när dom väl hade åkt, tror ni inte då att jag kom på mig själv med att ha glömt å föreviga kvar deras besök..  KLANTIGT! Jag som ju alltid brukar ha kameran framme men nä jag är inte riktigt vaken uppi knoppen så som läget är just nu..

Ja ja, ska inte börja böla för det nu också här i mitt lite labila lätt överkänsliga läge..

Hursom så laddades iaf jag på med massor av HÄRLIG energi av att få träffa dessa så inspirerande underbara fina människorna.

Att bli en så omtyckt och bra människa själv det kommer jag ju garanterat aldrig att lyckas med att bli men blir jag bara en promille så som dom är då är jag nöjd..

Om ni mot förmodan pallrar Er in här och råkar se dessa mina ord så

TUSEN TACK från djupet av mitt hjärta.. sitter här med tårar fulla ögonen och tittar på den fullknoppiga blomman så grann..

Underbart omtänksamt och generöst av er… Jisses va jag känner mig rörd inombords.

Tack , tack ja tack igen… och hoppas bilresan hem gick bra!

STOOOR KRAM till Er 2  ty ni är ju bara för för bäst..

Nu tippa ikull och vila lite.. lillan gormar snart igång efter mer mat och eftersom hon ligger och sussar nu så gäller det att själv också ta och passa på..

Kram inte bara till Håkan och Berit utan även till Er andra om ni nu vill ha en sån…

Vi hörs lite senare

*halvligger här i soffan och känner mig såååå lycklig och överväldigad*

 

 

 

Kommentera