rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Första trapitillfället avklarat!

on 06 oktober 2017

Vi va något fler till antalet än de första budet om 6-8 st. Mixade åldrar och kön. Tre psykologer som höll i alltihopa och detta för att en av dom ska på mammaledighet om 1,5 månad(den jag har haft mest kontakt med såklart..) Iofs KUL för henne men av rent egoistiska skäl så.. Äh, det går nog bra.

Inser att detta kommer inte bli nån parkprommenad direkt men jäklar va jag ska satsa järnet och ta chansen nu när och OM den ges. Känner mig mer motiverad än på mycket mycket länge men nog skaver det en del och är rejält läskigt också på en och samma gång..Det är det förstås.

Blev ordentligt psykiskt urladdad iaf efter mitt besök där. Fick en tjock uppgiftspärm och en studiebok till låns. Nu börjar verkligen allvarets allvar..

Har varit på jobbet idag och frusit halvt ihjäl borta vid startbilen. Fick äran att lotsguida några supertrevliga sällskap som alla va lyriskt superdupernöjda efteråt. Känns kul när man får positiv feedback efteråt sen vann ett underbart äkta äldre pars häst och wow va roligt för dom. Satt precis just vid målgången och snabbslevade i mig köttbullar och makaroner från igår men rusade självklart ut och applåderade såväl ägarna,fina kusen som den duktige kusken! Bara det att.. att jag kanske tjoade på och applådera lite väl högt där helt ensam. Kusken nickade mot mig och tackade samtidigt som han såg väldans ha ha konfunderad ut typ som om han tänkte ”va är det där för galen beundrarinna”…

Piiiiiinsamt värre men men sånt får man ju bju på.. Ingen aning om han är en känd eller mindre känd kusk vet bara att det inte va Nån Goopare, Kihlström eller Kontio ej heller Adielssonnar’n.

Har spelat brädspel i massor med 5-åringen idag. Hon är verkligen duktig på att lära sig snabbt och klurigt smart som bara den. Hon kommer ihåg det en annan guldfiskhjärneägarinna glömt bara en lillstund tidigare.

Nä nu blire hemmagjord tunnbrörulle!

Mums men egentligen himlade onyttigt..

Trevlig fredagskväll på Er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *