rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Fullspäckad söndag..

on 31 juli 2017

Jag och husets minsting gick på förmiddagen iväg på loppis.
Träffade där på massa trevliga kollegor, förskolekompisar och massa hästar! Jag ville kolla på barnkläder medans min lillegumma inte alls var på humör att göra det.. Hon ville bara kolla på höstas och sen ännufler kusar.

Ujujuj vi fick försöka göra båda dera.

Fyndade bland annat en supersnygg vit gosig fräsch GAP-Jacka till storasyster därhemma med pappa. Endast 20 pix. Sjuuukt billig ju.

Efter en stund blev vi upphämtade med bil och fick följa med iväg med på fikautflykt. Trevligt värre och inget vi förväntat oss.

”Mamma huset där borta ska jag köpa till dig”

Gäääärna!!

Kolla vilka fina blommor i en trevlig rabatt.. Orkar inte plantera så många längre då dom ändå bara torkar ut eller dör av annat.. Rådjuren här i området käkar opp en hel del för mig också så nä, inte riktigt sugen sen fårhagen det ändå inte att blomma såhär purkigt och fint..

Plötsligt! *ryser av bara minnet*

Kolla in denna ringlande läskiga rackare..
En ooooooormjäkel!!!!
Slängde fort som attan in barna i bilen och drog därifrån..

Åkte och drömtittade på Karlsudds vackra villor, konstaterade att Ingemar Stenmark bytt bort det herrgårdsgula på sin kåk mot vitaste vitt. Lite småtrist kan jag tycka att typ alla ska ha vitt på sina hus nuförtiden.

Sen en liten liten bit vidare bort till ett slott där minstingen blev tokrädd för nåt okänt vi andra inte kunde se.. Fy bubblan vilket otäckt skri hon från ingenstans gav ifrån sig.

På bilden här har vi just innan den togs, knackat bakpå dörren i hopp om att en prinsessa kanske skulle öppna.. Detta skedde såklart inte. Eller var det kanske ett prinsessrspöke som visade sig för henne..

Stanna till på en mack något senare i jakt på en Sprite zero som inte fanns, där fick jag istället syn på dessa.. Nån som smakat? Smått nyfiken men nja, lite väl dyra..

Sen brumma vi via Suddens gigantiska palats innan vi äntligen kom oss hem igen. Eller via mataffären här intill och där fick båda kidsen jordens kris och nä,blä.. Dessa jobbiga barnafader är rejäääält jobbiga men förhoppningsvis övergående.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *