Glassbilen TÄNK TILL för f-n!!!

torsdag, mars 1, 2018

När glädjen blev till.. besk smak i munnen på mig.

Säg minns ni denna magiskt GODA glasspinne? Åååh.. Jag tokälskade verkligen den. Minns glasklart när jag som liten Starletläsande tös låg uppepå min krombenade säng med en sånhär smältandes på tungan.. Gaaah..

Nu precis under denna period kör Glassbilen en nostalgimixförsäljning innehållande 6 pinnar av detta stycke magi, lika många nästan lika supersmarriga ”Pralin-pinnar” och därefter 6st svintråkiga vanliga glassbåtar och precis lika vanliga urtrista jäkla sandwichar. Alltå hallå!!!! Kom igen för tusan..

Jag vill ha en hel låååååååda sånnahär! Minst 24 st som förr i tiden eller förresten tror banne mig det 48 st i en mindre säck..

Känns ju bara retligt och taskigt att överhuvudtaget göra på Dette viset mot mig. Alltså hade jag varit svinrik som det känns som att alla andra runtikring mig är så hade jag ju kunnat köpt flera mixpaket men alltså.. Så ser inte möjligheten riktigt ut för alla plus att vi ändå inte har så särskilt stor plats i vår pyttefjuttlilla frys. Vi har ett kombiskåp, endast 170cm högt och tja.. Nä men det ger väl opp snart det också när jag tänker efter.. Som sagt.. Hoppas hoppas dom tar mina inskickade vädjande ord på allvar. Tror nämligen dom skulle kunna sälja sjuuuukt många Daffy-lådor framåt sommaren till massa nostalgiker som annars aldrig ändå bemödar sig att passa in och sen gå ut och öppna plånboken för glassbilen.. Just det.

Åååh.. Hör hur den spelar sin melodi för fullt här ute..

Ett annat tips är ju att bju alla kunder på en smaktestade-pinne av just Daffy-modell. Alla har ju än inte smakat den och jag menar huuur många köper nåt dom inte har nån aning om hur det smakar? Just det och hör sen ;)

Nä nu ska jag se farmen och sura ihop mig under en filt.

199:- är specialpris just nu och jodå 50:- rabatt från ett ord.pris på 249:- är ju snällt men va tusan jag viiiiill inte betala för båtar och vaniljglass mellan smulig choklad. Aldrig. Åååh..

Besviken, sugen och sjukt frustrerad!

Kommentera