God jul, gott nytt och allt däremellan

söndag, december 31, 2017

Livet mitt har tutat på i ett rasande men samtidigt ett väldigt segdraget tempo. Först hade vi julen med tre intryckta rätt intensiva arbetspass, farmor här och farbror här och förväntansfulla pirriga ungar och med stressade irriterade föräldrar.. Hann ingenting av det jag tänkte få till,posten verkar ha racklart bort storhopen av våra skickade julkort endel med rätt fina innehåll dessutom :(

Hoppas dom hittar sig rätt för annars känns det snörpligg orättvist.

Har ätit som en häst av allehanda onyttigheter (Gud va gott det är med skinkmacka och rödbetssallad när alla andra sover) och gått opp i vikt så jag nu lyckats spränga 100kg’s strecket minus 35 men ändå på tok inåthelskotta för mycket till mina 170 cm ovanför mattfransarna.

Huruvida jag varit snäll?! Jag menar nu mer resultatet efter tomtens besök så jodå.. Fick mig otroligt nog en pizzaskärare som va det enda jag uttalat önskade mig och sen en almanacka från jobbet och en egengjord sån liknande från systersonen. Av dotra fick jag ett egengjort armband (efter lite tjat så fröknarna hörde vid lämning vare dag sista veckan där innan jul. Tidigare pedagoger var mer för och låta barnen göra kul julpyssel dom fick ta med sig hem men sånt verkar tyvärr inte va aktuellt längre. Synd! Älskar ju egengjorda barngrejjer allra allra mest! Speciellt då såklart när det är MINA egna kids som tillverkat och pysselskapat fram nåt fint. Sen lillasyster hade gjort en teckning hon och sen världens fiiiinaste blommarrangemang inkl. Smånallisar till töserna och en liten ljuvlig pralinbox bara bara till mig uppe på det. Herreguuuud så varm i hjärtat och tacksamt glad jag blev av dom.
Fick även nån sorts julkalender med lite udda valda sminkgrejjer i men det kan nog småbrudarna ta över det mesta av tror jag..

Så absolut att jag blev rejält bortskämd även om jag inte någonstans förtjänade så mycket.

Dagarna sprang sig verkligen fram, lite förkylningar, leklandsbesök och gudvetallt. Har en del jobbigheter att ta hand om nu i början av året här. Hua..

Men ska glädjande nog få gå sömnskola vid 4 tillfällen! åh va glad jag blev av det beskedet. Sen rent jobbmässigt blir det knepigare då jag skalats bort en hel del arbetspass framöver. Jag accepterar resonemanget om rättvisefördelning av tider och dagar osv och borde såklart hålla snattran,sitta ner i båten och va nöjd men.. När jag väl jobbar då satsar jag min själ och ger mitt allt. Detta syns även på säljsiffrorna men.. Alla andra har ju detta som en vid-sidan-av syssla medan den för mig är min enda inkomst. Som sagt borde knipa käft då jag fräckt nog letade mig dit utan att dom ens annonserat ut att dom behövde nån fler. Sålde in mig själv och fick turligt nog chansen. Älskar verkligen jobbet och bästa fina snälla chefen och ja.. allt där är dunderkanon förutom att jag tyvärrblivit nageln i ögat på vissa samt att.. den här rackarns rättvisan måste få finnas;)

Ska väl iofs försöka fortsätta boka in möten ett par timmar nu och då men.. går ju inget vidare med den biten och när det enbart är provision och noll fast känns det svårare än knepigast. Är ju aningens själabruten och skavsåresvidande inuti men ska banne mig fullfölja denna ack så viktiga kbt-gruppterapin som jag påbörjat. Är verkligen horribelt jobbigt att inse hur illa jag behandlat både mig själv och andra. Hur jag blundat för mina egna behöv under årens lopp och hur jag flyr verkligheten genom att inte anse mig ha nåt egenvärde. Beteenden måste styras om. Går runt som en hök och vaktar på mig själv. Experimenterar,prövar att göra annorlunda, analyserar, utvärderar och delar ut både morot och piska.

Den bästa julklappen barna fick var varsitt årskort på leklandet här en bit bort. Tack och lov lyckades vi hitta information om att dom under två speciella dagar sålde iväg årskort för billiga 750kr per styck istället för det dubbla som dom egentligen kostar alla andra dagar. Per tillfälle normalt tar dom 179:-/barn och tillfälle så ni förstår ju hur snabbt intjänat detta är.

Vuxna går ju dessutom in helt gratis så nu är nästkommande år räddat! Wow va båda barna leker loss och röjer runt som lyckliga stollar därinne. Superbra motionsform för att inte tala om vilken bra träning vad gäller motorik, balans, samspel med andra osv osv..

Ojojoj nu vakna hela huset samtidigt. Ska dra igång lite tvätt, ställa fram frukost och försöka hålla ihop. En del inuti är sjuuukt ledsen,orolig och sorgtyngd. Men som vanligt äre bara och bita ihop..

Kraaaaasm finaste bästa gulle ni och tack för ert tålamod med knasfialottetrashankan mig

Kommentera