Gör jag verkligen alltid mitt bästa

söndag, november 11, 2018

Helgens jobbiga projekt består av att sätta ihop 2 st trådkorgar på varann med buntband och sen sortera mig igenom och fixa till barnas två garderober.. Som lilla julafton för vissa och som straffarbete deluxe för andra..

Tvättmaskinen den tuffar som tåget, allt sorterande gör mig totalsnurrig. Är ju 2 år mellan prinsessorna mina vilket såklart innebär att den yngre får äran att ärva den äldres kläder. Bara det att dom ju ska läggas undan drygt ett år däremellan. Vissa plagg alltså.. några är ju små i storleken och då gäller det för nu den överhettade mammans hjärna att komma ihåg vilka som..

Ääääh jag fyller upp allt vad som ryms. Känns ändå sååå skönt att äntligen ha byxor,tights och strumpbyxor DÄR man alltid hittar dom!!

Igår va pappan och stora tösen på bio medan jag och lillasyster lekte bio hemma. Härhemma kollade vi på den härliga filmen ”En liten julsaga” om lilltjejen som tappar sin favoritnalle Nonno.. ojojoj va spännande och brassades va tyckte min 3-åring som satt uppkrupen i soffan under prassliga täcket och mumsade lördagsgodis så det stod härliga till..

Idag blir det till att fortsätta evighetsgörat med garderoberna deras. Är sååååå less på att vika.

Sen ska barnas hår tvättas och jag ska röja vidare i allt de kaos som är överallt. Studsmattan är iaf intagen för vintern så alltid något!

Kram Goa finaste Ni ❤️

Kommentera