Gott nytt år allihopa

tisdag, januari 1, 2019

Va skönt att 2018 går i graven och att ett nytt fräscht år tar vid.. Har varit ett kämpigt,prövosamt, ångestladdat, själatungt och rätt ohälsosamt år. Många jag tycker om har blivit sjuka,svårt sjuka.. Två har gått bort och nä.. Det gör ont i båd hjärta och själ. En annan helt magiskt snäll fin å rar människa är hår ärrad av den där jädrade skiiitsjukan som blommar upp i fler och fler för varje år.. Tårar rinner nerför kinderna på mig hör där jag sitter i mörkret och minns..

Själv har jag som vanligt slagits med inre demoner, oroat mig för jobb, framtid,ekonomin men framförallt för familjens fortsatta varande eller risken att den upplöses..

Ibland har jag nästan gett opp men så har då barnas kärlek hållit mig kvar- tackolov

Det smäller av raketer utomhus just nu och har så gjort i flera timmar. Jäkla karlarslen som inte tänker på alla stackars djur som mår dåligt och blir rädda och inte alls har valt detta otyg.

Vi bor ju jättenära Solvallas stallar och jag veeet att hästarna där mår jätteJÄTTEdåligt..

Okej om smällfjantesmåkukasen kunde panga mellan typ 23.55 och 00.15 men Nää det ska dras ut på lidandet.. äckliga kräk är vad dom är!! Men tur att karman kommer slå tillbaka på dom förr eller senare.. Fy fan va stört att smälla bort massa pengar på typ iiiingenting.. herregud å mest för å impa på kompisar som är över på middag nä.. 

Djur jag har haft har aldrig brytt sig men alltså nä. Sen tänk barn som flytt från krig.. Smällarna i deras öron måste ju väcka rejält med ångest..

Nu kommande år ska jag försöka bli lugnare inombords.. Inte brusa upp så.. Hitta harmoni.. Ta hand om mig och min hälsa.. våga känns Lugn.. Få viktiga bitar på plats.. Jag tänker komma igång med träningen på ett eller annat vis och sluta tröstätare massa skit och använda kroppen som nån slags soptunna.. Jag ska försöka hitta mer balans och försöka få ordning både här å var. Mitt mål är styvmodern vän med mig själv och försöka inse att jodå jag har också ett värde.Sen tänker våga mer. Samt bli och känna mer tacksamhet.. Sen ska jag 

Läste nånstans nåt så himla bra mål: ”Jag ska jobba på att bli vackrare inuti” Den snor jag ;)

Kramar till härliga bästa ni och tack att ni finns

Ska bli bättre på å blogga loss också framöver här. DET lovar jag ❤️ Lite mer som förr i tiden.. Det är ju rätt kul när man väl kommer in i det 

Kommentera