Gruvlig separationsångest

fredag, december 1, 2017

Dagen idag har varit spretemotionell.

Dels blev jag själsligen jättejätteglad för ett telefonsamtal från en kär gammal vän jag inte hört från på ett tag. Men vederbörande berättade något som gav mig aningens ont i magen.. Finns uppenbarligen nåt kräk därute som använder snodda lättklädda bilder på mig i ett sammanhang jag inte alls vill florera i..

Happ..

Cykla fort fort mot terapin. Tänkte va smart och betala in mig på vårdcentralen vägg i vägg med där kbt-gruppen håller till , detta hela 1,5h innan det egentligen var dags att få stygnen bortplockade men.. Deras utskickade sms tillika pappersbrevet jag fick för några dar sedan visade sig visa helt fel tid jämfört mot vad det stod idétradition datorer. En himla tur jag va så tidigt ute.. Hann bara va med en kort stund på terapin innan jag fick smyga mig iväg 10 minuter..

Gick supersmidigt och jättesnabbt. Har uppenbarligen bra läkkött för min ålder ;)

Sen tillbaka till gruppterapin där jag totalt brast sönder inför allihop.

Hade svårt attcykla hem då tårfloden som vägrade sluta rinna gjorde sikten typ obefintlig.

Superjobbigt att se helt rödgråten ut på förskolan men ingen unge sa nåt som tur va men en och annan mamma såg lite undrande ut..

Dotra är bjuden på ytterligare ett 5-års kalas. Spöktema!! Är verkligen supersvårt att köpa bra present till killar tycker jag men lego funkar väl alltid?

Happ hem, laga köttfärssås, hjälpa till och trä armband, hämta grannens post, börja fila på ett personligt brev..

Alltså jag HATAR avsked!! Nu är det återigen dags, imorgon går allas vår favoritpedagog i pension.. Får krampkänsla i hjärteroten bara jag tänker på det tragiska faktum att hon inte längre kommer vara där med sitt varma leende om mornarna..

Är i ärlighetens namn bara bara hon som frågar hur man mår och verkligen intresserar sig för det man svarar. Har iofs inte varit helt ärlig gentemot henne utan håller ju masken som sig bör.. Men ändå, bara den här känslan ni vet att nån tycks bry sig..

Hursomhaver blev det två A4:apapper..

Känner att jag måste söta ord på det jag verkligen VET att majoriteten av vi föräldrar tänker och känner. Vet att hon kommer bli rörd och varm i hjärtat sitt vilket hon verkligen förtjänar att få bli. Helst hade jag ju velat överraska henne rejält med ett speciellt möte men har inte lyckats få kontakt men på nåt vis ska jag lyckas ordna till det -på nåt himlade vis..

Vad var det då som hände där på terapin idag kanske ni nu undrar och det vet jag inte riktigt.. Fick iaf inbokat en ny enskild akuttid vilket jag uppskattar oerhört alldeles.

Är lite väl många motgångar just nu. På jobbet inte minst. Även här hemma och nä, jag har konstant ont i magen och får migrän stup i kvarten känns det som.

Må det vända snart..

Håll tummarna gulle ni att jag känner mig starkare imorgon.

Kram

Kommentera