Halloweeeeeenkalas

torsdag, oktober 10, 2019

En svintrött mamma som bölat floder tidigare idag kommer nu efter barnläggning här om en lillstund, ägna kvällen/natten åt att handskriva inbjudningskort till maaaaassa ungar..

Alla tjejer i klassen ska få varsitt sen lite vid sidan om så bjuder vi även via brevlådor och sms in några få favoritkillar. Dels de två grabbar hon känt sedan 3-årsåldern på gamla förskolan (tänker att det kan va trevligt att behålla kvar lite utanförskolankontakt) sen en kille som jämt får gå på alla tjejers kalas samt två till som.. ja som är sådär jätterara, lugna och kanonsnälla. Orkar inte med dom sjövilda busgrabbarna som håller på och tuppar sig.. 

Förresten hörrni nåt sött.. Ena av dom 2 lugn killarna där sa visst tidigare idag i skolan att han va kär i min lilla tös.. Vad modigt av honom!! Men hon själv är dessvärre inte fullt lika kär tillbaka.. Brukar väl rätt ofta va/bli lite så..

”Jag gillar en kille som gillar en tjej som gillar en kille som gillar mig”

Jaja så nu blir det minsann kalasförberedelser i 180 kommande vecka och gud ändå var ska jag göra av allt överflöd så alla ryms?!? Å hålla isär vilka som får äta gluten och vilka som är muslimer å inte får äta gris å nån har diabetes å sen den där vegankillen han är nog svårast.. Hmm.. Förhoppningsvis tackar ju iofs några snart inbjudna nej för huset är ju som sagt rätt litet… 

Men hur är det man säger.. Finns det hjärterum så finns det stjärterum

Hur har det då gått med allt det där jobbiga jag hintst om? Tja alltså jag har ringt å ringt å ringt lite till och nu ska jag gå iväg med ett papper till jobbet  imorgonboch sen har jag bollat över så att en helt annan fått i uppdrag att styra ihop ett möte som passar allas våra kalendrar..

Igår va jag totalt förkrossad och fullständigt livrädd. Nu är jag förvisso aningen pyttelite lugnare men oron visst gnager den ändå såklart vidare..

Nä hörni nu ska här nattas barn. 

Tack att ni finns❤️

 

Kommentera