Har du någonsin velat kunna flyga?

torsdag, januari 15, 2015

När jag var i 10-årsåldern, ja där strax efter det att min pappa hade lämnat oss för den där ”andra sidan” som det ju kallas..

så satt jag en gång ute på ”backen” som jag kallade området just framför våran lekstuga. Jag satt på en filt, det var sensommar, nästan höst eller kanske t.o.m brittsommar…

jag hade på mig ett par mossgröna manchesterjeans minns jag för det var nerifrån dom och mina utsträcka ben som min blick vandrade sig upp mot himlen och den lilla fågeln som där och då flög sig förbi mig där jag satt..

”Åååh tänk om jag också hade kunnat flyga sådär, då hade jag flaxat mig upp till molnen och genom dom.. sen letat efter pappa där för på begravningen sjöng ju solisten där om att det finns en stad ovan molnen…  så då borde ju pappan min ha flyttat sig dit då väl, eller?!?!”

Ungefär så vandrade mina tankar där och då minns jag..

Sen funderade jag på hur många ballonger jag skulle behöva tänkas blåsa innan jag kunde lyfta med deras hjälp.. Ja tokiga jag tänkte faktiskt så..

Där jag ung, ensam och otroligt ledsen satt och längtade efter min far som jag där och då faktiskt hade blivit kramad om av bara månader tidigare..

Nu sitter jag här, massa jättemånga långa år efteråt..  och undrar hur hans kramar kändes.. Kan tyvärr, sorgligt nog inte komma ihåg det längre..

 

 

Kommentera