Hästkurs,loppis och plantering..

söndag, maj 13, 2018

På hästkursen fick barna förutom att styra varann mellan koner även kasta hästskor i hink, kasta samma hästskor runt en kon fast inte samtidigt ;) och sen hoppa säck. Efter lite träning av barnen blev det tävling mot oss föräldrar.. Alltså det har hänt nåt med mig de senaste åren. Förr när jag va ung så haaaaatade jag stafetter å töntiga lekar. Men nu… Ojoj va kul!!! Blev jag å en pappa som fick tävla och.. vi vann hihi fast eftersom vi har längre ben och banan va lika kort som för kidsen så vann ju dom ändå såklart. Suuuperkul vare å ni må tro att vi lekt hästkurs i trädgårn hela eftermiddagen.. Tiggde nämligen till mig dom fyra begagnade gamla hästskorna ich hink och kon hade vi ju sen förut..

Efter hästkursen gick vi och kollade på ponnylopp. Vår favvis Skrållan CC startade ju i ett lopp och herreguuuud som vi hejade!!

Hon vann tyvärr inte till barnas stora besvikelse men kom typ 4:a eller 5:a..

Kul var det iaf! Sen gick barna hem med pappan sin och jag stegade mig upp mot parkeringen där det va loppis!! Fyndade lite barnkläder och en ponnybok. Ååh va det är mycket man egentligen skulle vilja handla men det gäller att hålla i stålarna. Huset är redan överbelamrat men just barnkläder och skor å så är trevligt att få fynda.

Sen planterade jag ut i trädgården en vit pion och en löjtnantshjärta. Äääälskar verkligen perenner!! Ni vet blomster som kommer om och om igen varenda år. Vill ha massa många fler pionsorter. Det är LÄTT min favvoblomma. Just nu äger jag två st. En klassisk ljusrosa Sarah Bernard och nu den här vita luktpionen vad-den-nu-heter..

Såg ni mellon då? Som vanligt däckade ju jag men.. alltså det är ju mer en tävling i scenkonst än i musik. Alla vill sticka ut och.. nä.. mest skit tyvärr. Om Benjamin tycker jag.. Alltså killen tror sig va snyggare än han är och då blir juckandet å leendena mest bara piiiinsamma känner jag, men det är jag. Jag gillar ju hans mamma och mammor vill ju att man ska tycka om deras barn men.. nja nä i mina öron är hans Dansa off låt inte så jätteljuvlig. Sen vadå dansa.. Med tanke på att hans farsa va proffsdansare innan han börja med restaurangeri så borde ju Benji som han kallas, ha kunnat klämt in några tokballa häpnadsväckande moves som fått oss alla hemma i tv-sofforna att tappa hakan.. nu blev det mer mellanmjölksprommenad av alltihopat. Hon som vann hela biddevitten då? Alltså kom igen.. är det där det bra nånstans överhuvudtaget?!? Bläää

Idag blir det sol igen! Nice

Ha er en trevlig söndag kraaaam

Kommentera