rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Help me please

on 11 juli 2017

Är ju som bekant nybörjare på dethär med instagram och nu på morgonkvisten då jag försökte logga mig in där så möttes jag av detta?!?!?

Törs ju inte trycka på nåt då det känns som nåt himlade virus. Halli hallå texten är ju heeeelt tokigt formulerad.. Vad menar dom?

Kan ju inte klicka i att det var JAG som försökt logga mig in från Australien för där är ju inte jag.. men jag är ju jag fast här i 08-land.. Herregud ändå..

”Berätta för oss att det är du för att säkra ditt konto” Men. Åååh, va ju inte jag. Vad händer om jag väljer det alternativet, alltså: det var inte jag.

Säkrar jag inte kvar mig själv där hos dom då?

Stängde då helt av telefon och startade om den igen i hopp om att allt då skulle vara som vanligt igen men tji fick jag..

Så vad gör jag? Varför har nån overthere försökt ta sig in på mitt konto?

Kan inte trycka på nån pil bakåt eller nåt alls överhuvudfuckingtaget.

Går jag in på typ Google och skriver exempelvis Solvalla instagram och klickar in mig för å kolla där nä men då möts jag av samma bild som den jag skärmdumpat av.

Har såklart försökt googla mig fram till vad som hänt men hittar inget. Är väl för dålig på å bältets på rätt ställen antar jag men DU där kanske kanva rar o gullig och hjälpa mig? Tack gulle på förhand

Gör jag månne en hel hönsgård nu av en egentlig pyttefjuttig fjäder? Åh va jag inte tycker om krångel


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *