Huvudvärk ej av denna värld

onsdag, april 4, 2018

Nåddes som alla andra av den trista nyheten att ljuvliga Lill Babs blivit en ängel uppe i himlen istället för härnere på jorden.

Va iväg på Sömnskola igår morse och det var bara jag och en till som dök opp. Dom kanske försov sig…

Än en gång vädjade jag i receptionen att läkaren jag nu blivit tilldelad skulle ringa mig. Fick vänta över en vecka och igår eftermiddag lagom till att jag precis hade anlänt till jobbet ringde hon och då jag sa vad hennes företrädare hade sagt som plan B utifall jag skulle må dåligt så blev jag överkörd helt och nu ska jag visst istället börja äta nåt ytterligare istället samt härda ut och hoppas det blir bättre.

Äter massor med alvedon varje dag för att överhuvudtaget klara av att existera och på jobbet igår höll jag på att svimma. Varenda steg i branta trapporna gjorde blixtsmärtor i huvudet. Folk sa att jag såg trött ut och jo alltså jag sover knappt nåt. Mår riktigt sååååå fördjävligt.. Mardrömmarna tuggar sönder nätterna för mig och.. alltså jag orkar snart inte.

Är nåt i fingrarna också som ilar,smäller till och jo,ibland får jag blåmärken där men det är nog inte proppar varje gång. Tappar hår i stora tussar. Hemoroiderna har kommit tillbaka och det känns verkligen som om att kroppen signalerar allt vad den kan att nåt inte är som det ska.

Försöker tänka positivt. Knapra broccoli. Röra på mig och hålla ihop men smärtan i huvudet gör mig verkligen helt helt knäckt. Som å ha migrän för jämnan typ.

Storflickan verkar iaf ha klarat sig från vattkoppor. Peppar peppar. Tror dom ska gå gå tillbaka till förskolan imorgon då dom slutat vätska sig och nu torkat ihop sen ett par dar. Lilla damen smittar inte längre utifrån vad det står att läsa på nätet och hon är ju hur pigg som helst. Kanske borde ringa och höra hur dom på förskolan tycker och tänker..

På jobbet ja.. Hua en av mina gullegubbar jag tyckte så himla mycket om har gått bort. Fort gick det. Hemska skitsjjkdom den där som börjar på C.. Vår vaktchefstjej hade klippt håret och guuud va snygg hon blev! Själv har jag plötsligt stora tomrum i hårbotten efter allt tappat hår. Är det stress? Försöker kamma över,kamouflera och dölja bäst jag kan. Ja herregud det går verkligen utför nu..

Meeen ska inte klaga. Tänker storstäda huset och leta småmynt i fickor och skålar lite här oj var i hopp om att lyckas skramla ihop till detta fiiina:

Planeringsbordet alltså. Har nämligen kommit på hur sjuuukt kul det är att driva upp fröer. Var ett par veckor sen som jag och barna gjorde oss ett ryck där en morgon. Blir inlägg om det senare idag. Kram så länge fina fina ni

Kommentera