Inte så kul alls

tisdag, september 26, 2017

Jag är på bristningsgränsen känner jag. Pappan boka med en rörpularfirma att dom skulle hit och kolla på plats, 9.30 skulle han dyka opp. Skulle m.a.o hinna lämna barna på föris där innan.. Barnen ja, nä men dom hade lägligt nog hade jordens krismorgon och trotsade som aldrig för,segade och bara testade gränser på alla DI sätt.. tillslut tappade jag tålamodet totalt och vrålade argt och onödigt högt att jag ”Ooooooorkar inte” som ett brev på posten small en propp i tummen och satan va ooont. Trestämmigt grinbröl fyllde hela huset.. Skyndade oss samtidigt järnet och leta nallen som aldrig är där jag lägger den.. då

Nämen då kommer karln tidigare såklart och skrämmer slag på minstingen som fick fullständig råpanik och börja vråla ”Neeej nej neeeej han får inte ta mig med sig!!!”

Herreguuud..

Fick försöka förklara och visa runt. Trots storgrinande unge och mascararänder på mina egna kinder. Fast dessa visste jag ju inte om då han var här,dom sågvjag senare när han hade gått..

Är detta röret på bilden som helt rostat sönder som ni ser men där baki toarullestället,barnpotran och toainsatsen är ju aldrig jag och kollar.. Så först häromdagen upptäckte jag detta elände..

Sen fortsätter ju samma rör ner i källaren där det också har börjat rosta järnet så det måste definitivt bytas och så även toalettstolen och underredet på tvättstället d.v.s plaströren som är under där..

En heldags jobb gissade han på och kostnaden för kalaset i fråga törs jag knappt ens tänka på vad det blir.. Nu verkar det som att han kommer å byter röret redan på fredag. När farmor redan är här och farfar å farbror är i antågande. Jag jobbar ju och barna ska va på förskolan men.. äh.. det får lösa sig bara det blir fixat. Känner mig rejält sönderstressad som det är.,

Idag försökte jag få fatt på psykologen som har hand om KBT-gruppterapin jag glatt mig så åt. Inte heller hon har ringt tillbaka.. Känner hur det börjar brinna i knutarna. Dagarna går ju och det hade ju varit skönt om man fick ordning på detta.. Herregud har kräkts tre gånger bara under dagen pga stresspåslaget som blivit och nu är. Grinar och grinar utan stopp. Känner paniken rusa och geuppkänslorna krigandes i själen på mig.

Fick ett så tänkvärt medd på messeanger igår. Kloka-Lasse har så rätt så rätt (som alltid men det törs jag inte skriva högt hihi)

Kommentera