Jerringprisets röstsystem fungerade inte

tisdag, januari 22, 2019

Kollade på idrottsgalan igår och för en gångs. skull tänkte jag rösta..Nja inte via att ringa men dom där påstådda tre gratisröstningarna man skulle få via nån himla app.. NIX PIX den fungerade inte alls.,

1:a gg kom jag till ”vill du verkligen rösta på Björn Goop” och när jag tryckte på ”rösta” dvs att jag ville det så kom det hela tiden opp felmeddelanden varvat med fråga om jag verkligen hade internet?!? Jooo andra sidor funkade ju hur bra som helat..

Med andra ord känns det som att det var många många röster som hade velat bli lagda i vårt avlånga land som aldrig registrerades nånstans..

Jodå jag provade med många olika enheter så det va inte nåt knas med min mobil..

Har även snickesnackat med flera oberoende av varann andra som inte heller kunde rösta så nä.. folket fick inte alls va med och bestämma

Dååååligt!!

Fast jodå den lockhåriga härliga unga tjejen som till syvende och sist gick och vann va såklart värd det ändå meeeeeen..

Tycker väl nånstans att TRAVet va värd nååågra fler iaf uppmärksamhetsröster fast iofs han, Lill-Goopen kniper istället en vinst på asöndag sen då han i år igen, tillsammans med Readly express snabbast av alla ekipage fullkomligt flyger fram över Prix D’Ameriques mållinje..

Det är tidig morgon när dessa ord skrivs.. Klockam är samma tid som när tupparna brukar gala (gör dom fortfarande det klockan sju och hur vet dom sen när det blir sommartid?)

Dotra har hostväckt mig 311 gg inatt å jag är helt darrig av trötthet.. herregud hur fanken ska jag orka

Ha nu en finfin dag på er och tack att ni finns ❤️

Kommentera