rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Jobbade igår..

on 07 september 2017

Trots ryggvärken från Hell.. När jag kom till jobbet beordrade chefen mig direkt upp till vår disk där en annan kollega väntade. Tillsammans gick vi till ett förråd/lager där det fanns kartongvis med gammal merchandise jag blivit ombedd att hjälpa till att göra om till rena pengar.

Superkul uppdrag!! Om inte ryggjäkeln spökade så förbenat..

Ryckte i och drog igång direkt. DET får jag sota för idag.. Sen vakna storflickan med hög feber och halsont så det blir till och sköta barn även fast jag knappt kan stå,gå,ligga eller sitta..

Nu har det börjat strålvärka även på lårens framsida.Lumbalen,arslet,låren,neröver skinkorna mot knävecken till DÄR värker det och ilar å ja, gör fruktansvärt ONT!!! Va kan det va? Iachiasnerven? Kärlkramp? Heeeeemskt äre..

Det här uttrycket ”vandra omkring som en osalig ande” stämmer löjligt väl in på mig just nu.. Herregud i vissa lägen är det nära att jag svimmar ihop av smärta. Har grinat några svängar under senaste dygnet.. Känns inte alls som att det blir bättre utan snarare tvärtom. Smärtan sprider ut sig och blir allt jävligare..

Må jag lyckas sova iaf en liten stund. Så att kroppen får chansen att förhoppningsvis lyckas reparera sig.

Några förslag på vad det kan vara?

kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *