rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Jobbade igårkväll

on 10 augusti 2017

Älskar verkligen den här travbranchen och alla härliga gråhåriga tipparproffs som allihop lär mig lite nytt varenda gång vi ses. Tycker om att ge service, skapa glädje, sälja och mest virla runt i nån form av lyckorus. Sen att jag förbetalt för att ha det trevligt ett par timmar det är ju egentligen för bra för å va sant.

Sen får man ju röra på sig en hel del också (se bilden) vilket jag faktiskt behöver. Ja,att lotsa folk till och från startbilen blir ju ett par meter extra det också men ojojoj va skoj upplevelse många tycker att det är. Kostar ju bara en hunka per person och jo, det är lätt roligare än de flesta karuseller på typ Gröna Lund.

Har ju suckat mig blå över hur trist trav alltid har varit de gånger man snubblat på det där på TV:n under årens lopp. Har ju tillsammans med mamma och pappas bröder som ju va ena riktiga travgubbar, många många gånger sett och fascinerats över den där lilla bron i mitten, den med ljusslingor virade runt räcket om kvällarna.. Plötsligt är jag och knatar över den flera gånger per vecka.. Alltså det är ganska småfräsigt på nåt vis.

Har väl iofs om jag ska vara riktigt ärlig inte lyckats bli fasthookad än ej heller fått kläm på själva sporten i fråga. Jo hästarna är fina och såklart det blir spännande ibland men nja, det är runtikringet som faschinerar mig. Stämningen. Glädjen. Kamratskapen och att det går att lära sig en himla massa om allt. Vilka spår och väderlekar vissa hästar föredrar,vilka egenheter kuskarna har för sig, vem som ärgigt med vem och tja, jag kan skriva i oändlighet om detta.. Men nu måste jag fila på ring-manus.

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *