Johnny Takter VILKEN HJÄLTE

onsdag, maj 9, 2018

Vad är det här för en filur kanske ni nu undrar. Jo men Johnny han är av Sveriges bästa travkuskar som nyligen bestämt sig för att lägga av med att ratta häst. Igår körde han sina sista lopp på Solvalla och vann såklart bägge. Efter sin första vinst blev han uppbjuden att snacka inför våra Solvallagäster uppe på Kongressen som är en finare sortens restaurang högst opp och det var när han var klar med intervjun där som jag min spontanstyrda galenpanna haffade fatt på honom med frågade snällt om han inte kunde skriva en autograf till min cancersjuke vän och kollega.

Under tiden han satte sig ner och både skrev och ritade ställde han många frågor och vi fick till ett himla fint samtal två främlingar emellan och jag lovade hälsa min kompis att det finns en högre makt som det gäller att man tror på. Alltså ååååh vilken underbart godhjärtad och fin människa denna Johnny Takter visade prov på att han är!!! Tänk ändå om fler vore som han.. och tänk att lilla knasfialottan jag vågade kliva fram och lite småfräckt störa honom när han egentligen hade bråttom och skulle iväg och ladda upp inför kommande sitt allra sista lopp på just Solvalla.

Fast vad gör man inte för att glädja en stackars svårt sjuk och hårt kämpande vän som faktiskt är den som sett till att jag fick in min fot på just Solvalla. Jäkla skitcancer låt min kompis va ifred!

Kommentera