Känslomässigt lär det bli en låååååååång helg

lördag, september 23, 2017

Fasen va magen är orolig. Tankarna fladdrar och jag andas sådär högt upp som man ju inte ska.. Försöker fejja på och inte nånstans i all oro ändå försöka tänka att det kommer lösa sig.

Snart 5 år sen jag blev mamma. Herreguuuusis va snabbt tiden går. Minns såväl de sista dagarnas långsamma nervösa väntan.. Samtalen med mamma min och oron över fosterrörelserna som knappt kändes av. Hon hade det ju himla trångt förstås..

Nu sitter hon här jämte mig, klokare än mig, vacker som bara den och helt helt underbar.

Att hon fyller år är såklart superkul. Minns ju själv hur pirrigt förväntansfull man kände sig.. Kan ju tyvärr inte ge henne allt hon önskar sig men några fina paket blir det allt. Har haft turen och kunnat fynda på loppis! Men det innebär ju också att farmor,farbror och farfar är i antågande..

Nu måste här stäääädas järnet. Plockas undan. Göras fint..

Sen vill hon ju ha barnkalas också såklart så nu måste datum planeras, inbjudningar skivas, gottepåsar till fiskdammen packas och innehållet till dom införskaffas och massa massa meeer…

Bra förvisso att ha nåt annat att fokusera på men.. Energin och glädjen försvann tyvärr rätt hårt IOM att försäkringskassan än en gång bestämt sig för att agera käppen som kommer stanna upp hela mitt hjul..

Det som inte dödar det härdar… heter det väl och tja, nä men såklart jag önskar det såg lite annorlunda ut såklart men inget ont som inte för något gott med sig..

Håll tummarna att nåt bra mirakel är påväg i min riktning. Kan behöva det!

Kommentera