rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Klockan närmar sig midnatt..

on 02 oktober 2017

För fem år sen låg jag helt förtrollad uppe på BB och drunknade fast mig i världens vackraste mörkblå ögon som senare blev ljuvligt bruna..

Denna natt just nu är desto mindre förtrollad. Fulgråter in i en kudde nu alldeles jätteblöt av tårar. Känner mig ensammast i universum med dessa jävulosiskt malande helvetesminnen.

Imorgon måste jag ta mod till mig och ringa runt en handfull med urjobbiga samtal. Snacka om ångestframkallande.. Har precis skyfflat i mig en stor onödig tårtbit och chipsrester från igår. Tröstätning kallas fenomenet i fråga för.. Det störda är ju att man mår ÄN sämre efteråt än precis innan men ändå gör man det.

Störd så det förslår!

Alla sover. Alla utom jag och diskmaskinen. Alla fick ro i sina små och större kroppar och det unnar jag dom alla att få ha meeeeen jag då..

Veckan som nu stundar innehåller massor med fix trix och flängande.

Imorgon ska vi på 5-årskontroll efter föris och sen är det massa massa annat. Kbt-terapistart (om jag nu får gBarnkalaset måste ju planeras och förberedas.. Farmor ska vinkas av. Överklagan ska göras. Osv osv.

Sen ska jag hosta opp med halva räkningen för avloppsrörbyteriet och Hips vips blir jag tokblack. Nä börjar känna mig sugen på en stoooorvinst snart. Fast spelar ju inget så hur tusan ska det gå till?

Nä hörrni, jag bölar väl vidare här så ses vi förhoppningsvis snart igen.

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *