Kollade på filmen om Heat Ledger

tisdag, januari 2, 2018

Såklartjag hört talas om snubben och även sett bilder på’n. Minns rätt klart när nyheten om hans plötsliga död kavlades ut i världsmedierna och tänkte då en hel del på hans efterlämnade lilla dotter..

Va ett intressant fascinerande program nu ikväll som berättade om hans person,karriär,egenheter och många talanger. Otaliga va de som intervjuades och alla vittnade de om vilken fängslande speciell person han bar som verkligen LEVDE på järnet och verkligen maxade på fullständigt under de korta ynka 28 år han hann med. Gud vilket tempo han höll och så många runtomkring honom som virvlade med i hans spännande spontana kreativa upptåg!

Han älskade visst att dokumentera och fånga stunder och viktiga små och större livsögonblick endera på film eller fotografier. Fatta vilken ovärderlig guldskatt för hans dotter att botanisera runt i och däri göra fynd efter fynd. Va fint och läckert på nå vis att få lära känna sin döde far på det viset.. Aaah jo, hade allt velat haft nån rörlig liten filmsnutt med min också fast.. Nån sån finns tyvärr inte..

Det sorgligaste förutom att han dog ifrån sitt barn va ju att han aldrig hann få uppleva allt det han innerst inne drömde om..

Sen började jag fundera herregud hur lever jag mitt egna enda liv just nu här igång för fullt egentligen? Jag virar gudaboning mest runt och hankar mig fram på marginaler. Gnäller, ältar och trampar snett. Väljer fel, blir trampad på och det allra jävligaste i kråksångshelvetet är ju att mönstren upprepar sig om och om och sen om igen..

Hur vore det om jag skulle prova greppa rodret och försöka lära mig styra..

”Det går en dag ifrån vår tid…” Så började psalmtexter far min vek för där i psalmboken precis innan han..

Jag måste kämpa kämpa FÅR INTE ge upp..

Kram från rödgråten tankekringsnurrerska

Kommentera