Lycka är…

fredag, februari 22, 2019
  • .. när man hittar en bortglömd bit torkat renkött i kylskåpsdörren. Förlåt jag råkade nyss mumsa i mig hela den innan jag kom på att en bild hitin hade ju kanske passat fint.. Hmm

Men GOD var den!!

Älskar verkligen när snurrskalliga jag gömmer och sen glömmer bort små presenter till mig själv som jag sen lååångt senare råkar hitta när jag minst förväntar det. 

Trevlig helg på er sen. Jag överlevde veckan här också. Dotra skulle på utflykt med klassen imorse och på den ha med matsäck och dryck. Hon fick välja själv och det blev bubbelvatten, toasttrianglar, blå vindruvor och ett mjukt päron. (Med båda främre övertänderna borta är det svårt att tugga hårt)

Lillasyster hon sävlade sig järnet imorse allt för att förhoppningsvis sabba för syrran. ”Deeeeert är såååååå oräääääääättvist” morrade hon upprört och hela situationen fick mig att tänka på Madicken..

Vi får ordna en utflykt till i helgen här. 

Tillslut så.. Ja vi hann.. Men på håret.. 

I helgen ska stora tösen på kalas på Leos och lillasyster o pappa får leka i leklandet utanför under tiden. Sen ska vi träna att gå på en rundsnurra ute på skolgården. Talang ska vi ju kolla på såklart och så även mello. Åsså ska det badas och tja., Må jag bara sluta ha så ont i mitt revben..

Känner mig inte 100 nånstans. Försöker peppa mig uppåt, framåt och igång men det känns lite som om jag trampat fast fötterna i såndär sankmark ni vet.

Sen är jag lite avis också bör tilläggas på en vän som lyckats sätta dagens dubbel två kvällar på raken och då katchiiingat in över 16 loppor på 300kr satsat..

Hoppas han får stor glädje av slantarna nu och att han snart pallrar sig fysiskt till oss på Solvalla där han är såå saknad.

Näjäpp nu måste jag jobba en stund sen hämta buskrabaterna mina.

Kraam å trevlig helg såklart

Kommentera