Mardrömssamtal från försäkringskassan

torsdag, mars 8, 2018

Det tar aldrig slut. Förstår inte försäkringskassan att deras orättvisa agerande och beslut slår ikull redan kantstötta krakar totalt. Den panikångestattacken som sköljde över mig precis efter vi la på var den otäckaste jag varit med om. Fick verkligen ingen luft. Svetten sprutade och självmordsimpulserna attackerade från alla håll. Tvingade mig själv att sitta på mina egna händer tills det värsta gick över.. Rädd att jag annars skulle impulsbegå nåt oåterkalleligt skit som mina älskade barn inte förtjänar.

Vad är set som händer?

Igår innan jag sprang till jobbet så trampade jag in tumnagelstor glasbit eller porslinbit kanske det heter med fuuuull kraft rätt in i mitten av hälen. Smärtan blixtrade det svart i huvet för en stund och soooom det blödde..Bet ihop, drog ut biten och då blödde det änmer. Kollade noga och jo en vass liren bit til satt kvar i såret så jag eldade på en pincett och fick tillslut ut den. Aaaj!!! Hade ju bråttom så torka bort det mesta blodet. Tvätta rent, lät blöda en stund sen pressa mot,höll benet högt tills segslitna blöda. Plåstra om, tog alvedon och cykla till jobbet.

Gick på högerbenets tå i cirkus 11000 steg och nä, går inte stödja på det ömmande där idag heller..

Hur länge ska man ha det såhär då? Ååh..

Fast skitesamma det går väl förhoppningsvis över.

Nä fy bubblan va jag grinar och har mig. Tack god Gud att jag ska träffa doktorn på måndag. Hoppas innerligt hon tar Sigfrid denna gång och skriver ner hur läget verkligen är istället för att bara fylla i vidare vad andra bedömt som Inter ikring stämmer nånstans.

Snälla fina håll tummarna att jag klarar dagarna fram tills dess fy farao va jag är livsless och tröööööööött..

Kommentera