Medveten närvaro och nattlig köksgolvspicknock

tisdag, februari 27, 2018

Blev pulkaåkning till förskolan imorse.. Guuud va det då toksnöade helt plötsligt. Ungarna förmåddes inte titta upp mot kameran ty flingorna va sååå irriterande just då.

Idag var en sorglig dag. Är precis ett år sedan min grannes hustru avled i plötsligtvhjärtstopp. Gav honom en kram innnan jag cyklade mot Sumpan. Idag har jag provat överkroppsyoga för första gången och herreeeeeguuuuuud så jobbigt. Inser att jag är nästan löjligt spänd i kroppen och när jag tvingas känns efter – har suuuuperont typ nästan överallt. Aj aj aj..

Efter förskolan däckade lillaste damen av trötthet och jag lät henne sova och sooooom hon sov. Va tvungen kolla till henne lite ibland men hon verkade okej.

Klockan kvart i fem i riktiga ottan alltså väcktes jag och yrvaknare än en tröttmössa fixade vi lite nattpicknick på köksgolvet. Hon ääääälskar mackarulle och blev så himlade glad. Vi macka-pussades och fnissade så vi nästan fnisstorknade. Ja vi kunde ju inte hålla på och väcka hela huset och nu ligger vi här i sängen igen. Hoppas hoppas vi kan somna om för jag känner mig sååå himlade trötter.

Kommentera