Missad info

tisdag, mars 6, 2018

Idag fick de barn som ville testa områdets nydoppade skridskobana. Min stortjrj va jääääääättebesvken på mig art jag inte hade tagit med hjälm och grillor till henne bara det att.. Jag inte hade fått nån information då nyhetsbrevet som skickades ut i måndags inte nått fram till mig. Hallå är ju ingen tankeläsare..

Hon hade fått åka stjärtlapp istället med fyra andra vars föräldrar inte heller hade hört nåt om detta. Tyyyypiskt! Jaja..

För att göra henne liiite gladare så lät jag henne skida runt lite i trädgården en stund. Har ju tyvärr inga egna längdskidor (sååååå irriterande att jag glömde ta med ner mina fina sådana uppe i mammas sommarhus) Nästan helt nya, vinröd/vit/svart/guldiga och med matchande stavar och snygga sköna liiite stora pjäxor) Sugen på ett par jag också men.. Det får bli en senare investering nu var det lillans tur och inte är det ju alltför lätt att skida utan uppdraget spår men hejbaravaddetgickundsn. Mössan åkte av i bara farten och ni må tro att lillasyster surnade ihop av avund. Saken är ju den att årets skidor nästa år kommer tillfalla henne då vi har ett par 130 Cm:are också som väntar..

Pratade med min vän som blivit svårsjuksstämpad. Försökte peppa men rasar samman inombords. Jäklade skitsjukdom det där..

Å inte har jag hunnit städa och fejja heller. Åååh..

Har försökt researcha och plugga jobb tidigare idag. Alltså jag sitter ju framför skärmen meeen tankarna spretar sådär så att ingenting vill fastna..

Kommentera