Morsdag idag

söndag, maj 31, 2020

Jag har verkligen välsignats med världens finaste underbaraste gulligaste tappraste 💕härligaste tjejer❤️❤️

Idag på morsdag så kommer dom och jag att gå ut på gräsmattan och skicka slängkyssar upp mot mormor där i himlen..

Idag är det även Elitloppet 🐴💕så slå på 4:an efter 20 och kolla in finalen.. Fina hästar! Hoppas Proppen med Örjan alternativet Bodenhästen Markthemark tar’t

Hur går det då för oss? Tja först fick vi positivt besked att cytostatikan tar bra och att cancern inte syntes mer. Men sen.. det är såå stressande, pressande och psykisk och fysisk tortyr detta.. pga för låga värden i kroppen hennes har vi nu innan helgen här tvingats göra uppehåll med cellgifterna.. Håll tummarna att hon klarar återuppta dessa på måndag då nya blodprov kommer tas. Hon blöder väldigt lätt och alltså vilken kämpe hon är💪❤️ Storasyster är också en kämpe som offrar allt sitt sociala nu för att inte riskera dra hem nån skit till lillasyster. Försöker hemskola henne men än är vi inte ikapp. På Måndag då pappan och lillasyster åker in för lång droppbehandling och blodprover och så då ska vi 2 göra ikapp järnet. Hon är så himla omtänksam och peppande. Tappraste Lillasyster får såå mkt stöd och energi från sin älskade storasyster. Åh va tacksam jag är över att dom två har varandra och såå ska det få fortsätta vara hela vägen genom livet sen🙏

Själv sväller jag som en ballong. Gått upp 5 kg på dessa snart exakt 2 månader sen vi fick veta.. Tröstäter mig igenom ångesten och rör på mig gör jag knappt längre. Blir inte särskilt många steg tagna per dygn mot förr när jag gick minst 10 000 ofta runt 15000 steg per dag.  Fan att jag sådan skitkass karaktär men vet inte vad jag ska göra sv trycket som bildas..

Försöker vara positiv och peppande men det är inte lätt alla gånger. Det här SKA gå vägen! Men måste börja ta hand om mig själv också om jag ska orka med.. 

Sover bedrövligt dåligt. Huvudvärk. Tandvärk fasen måste runga tandläkaren men törs man gå till henne i dessa tider? 

Sen måste jag nog ta och ringa vårdcentralen igen för knölen som är hård och ömmar på sidan av mitt vänstra pekfinger den är kvar. Sökte för den för typ 3 månader sen och doktorn trodde den skulle försvinna av sig själv men den besvärar ännu mer. Bara den inte är nåt farligt.. Ror inte jag pallar mer i detta läge.

Så livet det tuffar på. Det är tufft och jag själv jag är, allt annat än tuff just nu..

Tack snälla fina för ert stöd! Förlåt om jag är uruslig på att uppdatera funderar på om jag ska skaffa en instagram ist? Eller å ha också.. Följer ni med dit då isf?

Stort grattis idag till alla mammor!! Åh va vi gör det bra👊😍❤️👏

Kommentera