Någon fler än jag som kärat ner sig lite i glasen dom har på bordet där på Nyhetsmorgon..

lördag, maj 19, 2012

Dom är helt perfekta i storleken.. Sen går det som en vit spiraliserade linje hela vägen uppifrån och ner.. Någon som vet var tusan dom kan tänkas komma  ifrån? Erkänn du har också sett dom.. och gått igång lite.. Syns på tv4 i stort sett varje morgon. Själv är jag inte så överförtjust i själva programmet där i fråga förutom trisslotteskrapningarna då.. Men ååh, glasen, de vackra fina glasen kan jag titta på en stund varendaste morgonkvist bara för att få inspiration att drömma mig iväg en liten stund.

Visst är det lite löjligt egentligen hur man hookar sig fast i sånt man ser och sen börjar känna ett jäklade ha-begär inför.

Kan vara nåns skor man råkar fastna med blicken på när man är ute och åker tunnelbana, eller som jag en gång i tiden kände runtikring en soffa som lillebror Wahlgren satt i i filmen ”Hundtricket”. Eller tja, egentligen vad som. Sen är det å andra sidan inte särskilt ofta man ids med att leta rätt på en just liknande tingest där sen till en själv, ändå när det kommer till kritan men det, jo det är väl egentligen  skitesamma. Faktumet  bara att man förmår kicka igång så som iaf jag gör, det, det go vänner är det som är det intressanta.

Tror nog kanske de flesta av oss håller på och känner såhär bara det att storhopen kanske kniper käft omét. Killar exempelvis brukar kasta dom där ”långa blickarna” som dom ju kallas, efter andras teknikpryttlar typ senaste mobilmodellen nyss utkommen o.s.v..Tjejer har jag en känsla av gluttedrömmer mer efter att också få äga andras väskor, kläder eller typ skor. Alltså kanske inte de andras där begagnade plagg utan i nytappning såklart. Hemligen fantiserar jag ofta om att jag mest av en slump hittar just den tröjan på en superreautförsäljning där den bara kostar 20 % av ordinarie.pris. Men som sagt, hur ofta händer just DET i riktiga livet  sen och på riktigt? Nä…

Eller förresten, det är ju det här allt egentligen går ut på.Va lättlurad man är.

Att företagen bakom allt vill få sina produkter och plagg sedda ute på stan på livs levande reklampelare personifierade för då säljer dom sig självt sen. Förutsatt att det är RÄTT människor som kånkar kring på deras produkter.Därför det blivit så poppis att PLANTERA ut sitt sortiment på diverse ”kändisar” som syns i de rätta sammanhangen där andra kan inspireras att köpa på sig likadant för att vara modernitetens s.k härmapor..

Vet att jag hört nånstans att det i USA inte är helt ovanligt att rätt utslagna, rejält tandlösa ofta grovt missbrukande människor kan göra sig en rejäl hacka genom att INTE fortsätta bära ett visst sorts plagg osv.. Hemskt. Här blir det ju egentligen så att stora modekedjor indirekt är med och finansierar folks drog och alkoholmissbruk kan man ju säga.

Vet t.o.m att jag läst någonstans om att huvudkonkurrenterna köpt upp sina antagonisters kläder och delat ut dessa gratis till ”fel” bärare bara för att devalvera varumärkets tidigare positivitetskoppling till att kännas lite mer B.. Sen i sin tur har då märkets ambasadörer köpt tillbaka både plagget eller produkten mot ett kontrakterat löfte om att bäraren i fråga aldrig någonsin igen ska ses eller överhuvudtaget förknippas med något från just dom.

Kan ju vara en långväga mun-mot-mun-vandrad skröna förstås.. Men.. Tja, helt jätteotroligt låter det å andra sidan inte heller.

Kanske en sån reklambyrå man ska kicka igång istället. Ha ha ha för marknaden är ju RELATIVT fri bara man har pengar nog att köpa vissa märken så är det ju ingen sen som ska kunna kontrollera och bestämma var dessa varumärken sedan syns. Göra lite tvärtommigt i hopp om att locka loss kapital för att sen sluta ;) Ha ha eller hmm, njae kanske är å vara dumdristigt ute och cykla. Fast egentligen.. Nån måste ju slå hål på vissa av bubblorna och knuffa ner ryttare som rider alltför länge på de höga hästarna så att dom ibland måste ner på marken för att komma ihåg att det finns andra perspektiv förutom de sedda uppifrån och ner..

Är ni med på hur jag tänker?

Lagom, det svenskaste av alla svenska uttryck är nog inte så pjåkigt när det kommer till kritan ändå.

Hmm, fast för att knyta ihop säcken nu. Tror kanske inte att glasen på Nyhetsmorgonsprogrammet skulle kännas fulare om jag själv ibland finge dricka ur ditona likadana. Fast det är ju vad JAG tycker. Andra kanske skulle tänka och känna precis tvärtom ;)

Har du något materiellt du ”kärat ner dig i” här på sistone?

Själv har jag en grej som jag hade turen och fick testa på hur det kändes där igår då jag var hemma hos min vän och han hjälpte mig med datorn.  Tror  banne mig att jag ska ta och unna mig ett eget exemplar utav ett sådant som normalt sett kostar åt helskotta jättedyra pengar men.. jag.. har.. kanske… hittat… äh. Lovar att jag återkommer så snart jag vet om jag hade turen på min sida och lyckades få fatt på ett eget exemplar *ler hemlighetsfullt*

Håll gärna tummarna för mig om ni orkar!

Vi hörs, nuuuu fruktsalladshackeri hackera!!

Kommentera