När man får smaka på sin egen medicin

torsdag, mars 1, 2018

På jobbet igår insåg jag helt plötsligt hur dom andra kanske upplever mig..

Vi va jättefå som jobbade. Superlite gäster. Huruvida det berodde på det kalla vädret, att det var RSV kvällen innan också eller något annat det vette fåglarna men inte var det då många som pallrat sig till Solvalla..

Jag min lilla optimist trodde ju att det skulle strömma till ju närmare v86-starten vi kom men Nae..

En av mina kollegor va supersnabb i sin första säljrunda och hon sålde ju då till dom som alltid brukar köpa plus att hon ju då redan i bara farten hade frågat alla andra där hon plöjde sig fram. När sen vi övriga kom då hade ju redan alla ”stammisar” köpt och alla som redan fått frågan var ju fortsatt ointresserade så få stod man ju där med jättemååååånga utplockade andelar som precis ingen ville köpa.

Brukar ju va jag som virvelvindar mig runt och tjoar på och säljer till allt och alla men igår när jag gick runt sa var och varannan ”nej tyvärr har lovat xxx att köpa av henne idag” Euh.. okej..

SÅ har iaf jag aldrig nånsin gjort men plötsligt insåg jag hur vissa av mina kollegor kanske på ett vis upplever mig. MEN devtillfällen då jag virvlat runt ibland så har jag alltid sålt alla andras om det tagit stopp för det känns inte kul nånstans att typ ”tving-vädja” att folk ska handla när dom egentligen inte vill..

Skitesamma blev iaf av med mina tillslut plus att jag fick sälja alla andras där mot slutet ändå. Såklart glad om kollegorna får kränga bra, är ju inte provisionsbaserat eller så meeen om man ställer erbjudandefrågan på fel sätt till vissa där i början av kvällen då har man bränt chansen fullatändigt då vissa måste man lirka med men.. ja.ja. det är ju inte mitt företag och jag kanske hade arrangerat det lite eljest för att få ut maximal försäljning. Vi måste ju ändå dra ihop iaf nästan till vår egen lönekostnad om vi överhuvudtaget ska ha kvar våra jobb.. men. Nä.. jag är iaf väldans tacksam att jag får jobba med så härliga människor och trevliga gäster. Var för mig väldigt väldigt nyttigt igår att få uppleva lite från ett nytt perspektiv. Plötsligt har jag lite mer förståelse för hur några andra troligen kanske ibland upplever mig.

Ett är iaf säkert vi måste få fler att uppleva och förstå tjusningen med trav! Några tusen besökare till per travkväll borde vi väl på nåt vid kunna locka till Valla.. Är du dit nångång?

Kommentera