Ooh what a night

måndag, november 12, 2018

Minstingen våran bidde sjuker inatt. Feber så hon tillslut kräktes. Mardrömmar och typ sova-vakna-sova-vakna med kvartsintervall från typ kl 02.30

Är ju f.r.o.m i år skolplikt även för 6-åringar så syrran hennes måste ju till plugget nu på morgonkvisten ändå och tackolov kunde pappan deras barmhärtiga sig.. Själv mår jag inte heller särskilt prima känns det som. 

Har försökt organisera barnens garderober i helgen. Är långtifrån perfekt men sååååå mkt överskådligare nu. Borde kanske ta iTunes min egna snart.. Måste iaf leta fram nåt lämpligt att bära på stundande begravningen här om ett tag. Fina svarta dubbellagriga spetsklänningen som går en bit nedanför knäet den är ju för tight numer och.. nä jag  vettetusan vad som kan passa.. Har ju som tur är ett par dar på mig.. Har iaf varit iväg in på min gamla arbetsplats och handlat på mig en vit/lejonaktig småpampig AIK-flagga som dom kan få lägga på kistan.. Va under min tid vi tog fram just den och på ett vis helt otroligt att den fortfarande finns kvar i sortimentet.. Är ju typ snart 9 år sen jag jobbade där..

Känns iofs lite lite småsurt att behöva pynta upp fullpris för den när jag ju vet vad den på ett ungefär ligger på i inpris per styck men så är livet..

Min såå saknade kollega och mångårige vän är mer än väl värd den som en sista hälsning..Det är han faktiskt. Fast frågan är om situationen hade varit den omvända (tack goooode GUD att så inte är fallet) om han då hade köpt en sån till mig om nu mina anhöriga hade påtalat att dom trodde det va min absoluta önskan.. njae.. knappast troligt

Nu ska jag ringa runt lite. Ha en finfin dag på er allihop här går ööööögona mina imorse av trötthet. Alltid äre nåt.. 

puh!

 

 

Kommentera