rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Orkanen alla snackar om

on 10 september 2017

Nu harden varit så på tapeten i flera jättemåååånga dagar att iallafall jag precis hunnit tappa intresset för den nu lagom till när den drar in på allvar där i Amerikat.

Folk flyr hals över huvud, bensinen tar slut, vattendunkarna likaså..

Golfaren Stenson flög iväg men Annica Sörenstam, även hon världsstjärna inom samma tråkiga sport hon stanna kvar hemmavid. Parnevikarna är lite utspridda här och var på trygga platser och norrländske superentreprenören herr Karlsson som verkar ha lika många liv som en katt (är ju en knippe hjärtinfarkter han klarat) han struntade i rara frun Susannes rädsla och bestämde att dom blir minsann kvar hemma.

Sånt har tidningarna berättat om i flera dar nu och om hur brett det tokblåsiga framdragande området är. Sen plötsligt nu så har orkanrackarn bytt riktning och nu är det inte längre fullt så farligt där över Miami osv..

Alltså.. Kan man inte bara få bilder snart istället på avbruten Palm där på Parneviks privata strandremsa och större partier kala fält runt poolen deras där dom blåfärgade små dåligditlimmade mosaikrutorna slitits loss och flugit all världens väg..

Idag ska jag jobba på loppis! Känns pirrigt. Håll tummarna för att vi säljer på bra..

Kram allihop och såklart jag inte önskar folk total förödelse men lite blåstförstörelse på egendom kan dom väl få när dom ändå åkt hemifrån för dyra flygbiljettspengarbå allt ;) Ja,så dom inte evakuerat iväg sig helt i onödan menar jag


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *