rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Pluppar är kul

on 08 december 2017

Sorry och förlåt mitt urusligt tokdåliga uppdaterande härinne.. Men hej och hå va livet pinnar på..

Va på terapi igår igen. Svinjobbigt, lärorikt, sorgligt och skönt på en och samma gång. Regnet öste ner och jag cyklade allt jag hade och herreguuuud så jobbiga vissa backar kalvars. Har börjat hoppa av hojen och springer sen över övergångsställena istället för och trycka knapp och sen vänta……. vänta….. och ja bli rejält less över att det ändå aldrig blir min tur och grönt i min riktning.

Fattar inte hur dessa jäkla trafikljus är programmerade. Borde inte vi ute i survädret få företräde? Grr

Letar luciakrona och vita långlinnen som passar utanpå fleeceställ. Lucieri på gång.. Är verkligen gulligt att få se småttingarna sina stolt stå uppradade på led högt sjungandes julsånger av allehanda slag. Vet dock att det uppenbarligen är många förskolor som slutat med luciatåg då det är stressande och ångestframkallande för vissa barn plus att föräldrar inte alltid kan komma från och då blir det ibland några stackars barn som inte har nån som är där för deras skull.. Har aldrig tagit ut tanken min i den stora liven och herreguuuud va sorgligt.. Fast så var det iofs ofta för min egna del då jag va ung. Pappa dog ju då jag va 10 och sen kunde ju mamma inte styra om sitt jobbs arbetstider allagånger så vid teateruppspelningar för föräldrar och annat va jag ofta lämnad åt mitt öde. Iofs va jag ju dubbelsiffrigt fylld i år då så det är ju rätt stor skillnad men.. Ja..

Sen finns det ju dom som släpar med farmor å farfar och dras eventuella nya partners hit och dit samt mostrar och grannar å Gud vet hur många. DET är ju svinfräckt! Fikat räcker ju inte till dom allra närmaste då men vissa verkar verkligen inte ha nån skam i kroppen dom inte..

Jo just det, jag räddade föredetta grannarna från att hamna hos kronofogden.iofs kanske jag nu riskerar bli ovän meddom nya som flyttat in vilket ju är helkorkat men vad 17 skulle jag ha gjort då? Är juste och tar in posten deras då dom nya grannarna är iväg på en resa. Såg mitt i alltihop att en räkning i deras låda var utställd på dom som bodde här innan. Såg då till att dom fick sitt brev som visade sig vara ett kravbrev på ett års sophämtning i deras namn fast på gamla adressen här intill. Hade 8 dagar sedan utskriften av denna läskiga räkning hunnit gå nä men då hade dom fått kronkalle på sig med allt va nu det kan ställa till.

Antagligen glömde dom skriva över avtalet men.. Nä..

Jaja.

Har vidriga mardrömmar, jobbigt på jobbet, kallt här hemmavid, storasystrar med problem och en sjukt jävla massa måsten som jagar mig överalltifrån. Herregud sen panikångest uppe på det och migrän var och varannan dag men vägrar ge upp.Kämpar på. Ska fasen igenom denna själastormen också..

Nu börjar villaföreningen tjata om att jag ska ordna dagisets lokaler till årsmötet snart i Februari sen. Typiskt har dom bestämt att lägga det en kväll då jag förhoppningsvis kommer jobba (om jag får va kvar vill säga) och så vidarevärst kul känns det ju inte att inte va på plats och hålla lite koll. Förra året ville ju vissa inte ta av sig skorna inne på småbarnsavdelning trots tydliga skyltar. Såklart det finns plastskydd till utlåning men.. Äh.. Har tappat sugen men frågan är iaf ställd så får vid eventuellt ja nån annan isf hämta nyckel och stå som ansvarig. Hon den snällaste snälla som tidigare va ansvarig/chef har ju precis slutat och med henne var det ju aldrig några problem men.. Ja vi får väl se.

Känner mig bara så himla överkörd än en gång, dels 70-årsfesten dom la just då jag inte kunde va med och nu igen.

Nä, inte så jättemycket som går min väg just nu.

Förlåt mitt gnällande..

Kram finaste fina ni


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *