Samtal man inte vill ha

måndag, juni 5, 2017

Missat samtal från storasyster visar mobilens display. Ringer tillbaka men hon pratar med någon annan redan. Livet kommer emellan och vi höra först dagen efter..

Hon har liksom jag blod i avföringen men hon har sökt och ska nu genomgå en ordentlig undersökning. Orolig såklart. Får för första gången någonsin höra om vår fasters liknande tillstånd och hur hon fick operera bort en lång bit av tjocktarmen för ett par år sedan. Sen berättar syster om en läskig stor knöl som hon har upptäckt under revbenen precis som också ska undersökas vidare..

Det drar ihop sig i magtrakten på mig, blir illamående,rädd och känner mig maktlös.

Borde kanske även jag be om en grundlig ordentlig undersökning?

Har suttit i telefonen idag igen och bråkat med just sjukvård som inte vill fungera. Remisser skickas fel, tas plötsligt bort och pang så befinner man sig åter på ruta ett?!?!

Skulle prova och hjälpa till att boka möten via telefon var set bestämt men får ju ingen utbildning. Är inte så lätt att helt själv komma på vad man ska säga och hur man ska göra.

Faller i gråt. Känner mig värdelös. Stressar sönder.

Pisksnärtarna slår från alla håll. Känner mig jagad. Försöker så gott jag kan. Läser på om diagnoser jag tipsats om. Blir mörkrädd. Känner totala hopplöshetskänslor gentemot mig själv.

Herregud tiden är utmätt och här trillar jag ikull stup i ett.

Ovisshet gnager, veckan nu är full av både jobbigheter och lite kul. På onsdag är det iaf jobb igen. Är med dubbla känslor jag pallrar mig dit. Nästkommande vecka innehåller även den sjukt många aktiviteter. Då är bland annat ett superviktigt möte inbokat samtidigt som farmor precis anlänt. Barnen ska ha sommarfest på förskolan och alltså jag hoppas hoppas innerligt att allt blir bra på nåt mirakulöst jäklade vis.

Förresten läste ni om mordet i Norsjö? Är ju världens minsta håla ju.. Undrar så vad som kan ligga bakom sen broattentatet i London igen. Alltså det händer ju grejer på nästan samma ställen om och om igen. Fy va sorgligt och onödigt..

Världen har satts i gungning. Visst känns det lite så..

Kommentera