rakapuckar

Förändringens vind blåser genom mitt hår..

Sleeping beauty – not

on 17 september 2017

Låg inatt och fick mig en liten fnissattack då jag kom att tänka på det faktum hur upphackat och tokigt jag sover – oooom jag sover..

Det sägs ju att just sömn är den allra viktigaste komponenten för att bevara och förädla skönhet och så vidarevärst mycket sådan har det ju dessvärre inte blivit under årens lopp…

Kanske därför att förfallet gått så nedrans snabbt?

Tänk er då om jag hade sovit sådär som man egentligen borde Ujujuj vilken rackarns skönhet jag då skulle varit haha

Nu är klockan en stund innan 8. Igår va jag och småbrudarna mina iväg en sväng på loppis och brände där en heeeel hundralapp men jädrar i min lilla låda vilka trevliga fynd vi gjorde. Mest barnplagg men även en fin helt ny vit bondelidkofta till mig och en supersnygg grönglittrig lite tjockare virknål perfekt för ett barn att lära sig med. Blev även en trollerilåda, ett plastslott, tre par örhängen, tre trafikböcker förbarn och ett bamse yatzy. Sen två nallar en gullig kvinna envisades med att vilja få ge dom alldeles gratis(fast åååh egentligen har dom redan ett mindre berg, dels mina alla gamla sen dom dom själva fått) Alla mjukdjur har ju sin egna lilla historia och för mig är det ju så nedrans svårt att kunna med och slänga nåt man fått..

Får nog bli loppis ihop för vår del också med barna delaktiga sen om nåt år eller två när dom blivit lite större. Men självklart ska jag spara kvar en hel del till deras framtida barn jag såklart hemligen hoppas på att dom kommer få där sen i framtiden nångång. För nog är det rätt trevligt ändå att då och då få plocka fram nåt fint från just min egen barndom..

Är du också en s,K nostalgiker eller föredrar du bara nytt och modernt?

Idag ska jag iväg och jobba ett par timmar. Känns både kul och jobbigt på samma gång. Men man får ju en slant för besväret så det är det ju värt. Hoppas ni som råkar in och läsa här får er en toppenavslutning på denna vecka.

Kramelikram från hon som nog skulle varit skitsnygg om hon bara sov lite oftare och då gärna lite längre också..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *